HerNews.gr
Ελλάδα

Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της (ΦΩΤΟ)

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 23/2 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης για να «αποχαιρετήσει» για τελευταία φορά τη μητέρα της η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, στο πλευρό της, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε καταρρακωμένη στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης αδυνατώντας να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα.

Να σημειωθεί ότι η Όλγα Κιουρτσάκη και η Άντζελα Δημητρίου αποκατέστησαν τις σχέσεις τους το βράδυ της Πέμπτης 22/2 ώστε να παραμείνουν ενωμένες σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η οικογένειά τους.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο μετά της 12:00 το μεσημέρι και η Άντζελα Δημητρίου υπιβασταζόμενη από την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη βγήκε από την εκκλησία με λουλούδια στο χέρι και δάκρυα στα μάτια.

Ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης δεν έδωσε το παρών στην κηδεία της γιαγιάς της Όλγας Κιουρτσάκη.

Αντίθετα το παρών έδωσαν φίλοι και συνεργάτες της Άντζελας Δημητρίου, όπως η Εύη Δρούτσα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Λοβέρδος, η Σοφία Βόσσου και ο Στέλιος Δρουμαλιάς (με τον οποίο είναι ζευγάρι στο J2US). 

Δείτε φωτογραφίες:

Όσα δήλωνε η Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της

«Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη μάνα! Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες. Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα. Σ´ αγαπώ πολύ πολύ», είχε γράψει η τραγουδίστρια σε μια κοινή τους φωτογραφία.

Σε συνέντευξή της, η Άντζελα Δημητρίου είχε δηλώσει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και με μεγάλωσε με αξίες και αρχές που με βοηθάνε να περπατάω το μονοπάτι της ζωής μου. Μητέρα σ’ αγαπώ πολύ και χάνομαι στην αγκαλιά σου».

Θρήνος για την Άντζελα Δημητρίου: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δηλώνουν «καψούρες» με τον δολοφόνο – Κι όμως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται ερωτικές επιστολές στη φυλακή από γυναίκες

Her News

“Γίνε Άνθρωπος” : Έλληνες ηθοποιοί στέλνουν ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή βίας

Her News

Άρτα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας του βρέφους

HerNews ka