HerNews.gr
Διεθνή

Bradley Cooper: Αποκαλύπτει ότι χρειάστηκαν μήνες για να αγαπήσει πραγματικά την κόρη του

Ο Bradley Cooper παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να νιώσει συνδεδεμένος με την κόρη του και της Irina Shayk, Lea, όταν εκείνη γεννήθηκε.

Ο σταρ του “Maestro” εμφανίστηκε στο podcast του Dax Shepard “Armchair Expert” τη Δευτέρα και συζήτησε την ανάπτυξή του ως πατέρας από τότε που καλωσόρισε την 6χρονη τον Μάρτιο του 2017.

Ο Bradley Cooper εξήγησε τους πρώτους μήνες της ζωής της Lea ότι δεν καταλάβαινε το γεγονός ότι οι υπόλοιποι γονείς έλεγαν: «Θα πέθαινα σε ένα δευτερόλεπτο γιατο παιδί μου».Μπράντλεϊ Κούπερ«Τους πρώτους οκτώ μήνες – δεν ξέρω καν αν αγαπούσα πραγματικά το παιδί», θυμάται ότι ένιωθε. «Είναι ναρκωτικό. Είναι ωραίο. Παρακολουθώ αυτό το πράγμα να μεταμορφώνεται».

«Αυτή είναι η εμπειρία μου», συνέχισε ο ηθοποιός. «Γοητευμένος από αυτό. Μου άρεσε να τη φροντίζω. Αλλά θα πέθαινα αν κάποιος έμπαινε με όπλο;».

Παραδέχτηκε ότι μετά από μόνο δύο μήνες στη ζωή της, δεν ήταν σίγουρος.

«Και ξαφνικά, δεν υπάρχει αμφιβολία», πρόσθεσε.Bradley Cooper και Irina Shayk ετοιμάζονται για δεύτερο παιδί - Mothersblog.grΟ Cooper παραδέχτηκε λίγο αφότου εξήγησε ότι έκτοτε προσπαθούσε να γίνει καλύτερος άνθρωπος προκειμένου «να κάνει τη λιγότερη ζημιά που θα μπορούσε να κάνει στην κόρη του».

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ζούσα αν δεν ήμουν μπαμπάς», είπε. «Απλώς χρειαζόμουν κάποιον να πει, απλά “Θα ρίξουμε αυτή την τεράστια άγκυρα”».

Ο Cooper και η Irina Shayk που έχουν χωρίσει κανονικά από το 2015 , διατηρούν μια φιλική σχέση μεταξύ τους για την κόρη τους.

Παρά το γεγονός ότι είναι χωρισμένοι, έχουν περάσει πολλές διακοπές μαζί και πιο πρόσφατα εθεάθησαν να κάνουν trick-or-treating ως οικογένεια στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Οκτώβριο.

Ωστόσο, ο ηθοποιός έχει προχωρήσει από τότε με τη σημερινή του σχέση Gigi Hadid  28 ετών. Το δίδυμο πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες σχέσης τον Οκτώβριο του 2023 και έκτοτε είναι ισχυρό.

Αλλά η Irina Shayk δεν είναι και πολύ χαρούμενη για το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους παρά το γεγονός ότι βγαίνει με τον Tom Brady.

Irina Shayk: Δεν χαίρεται ιδιαίτερα για τη σχέση του Bradley Cooper με την Gigi Hadid

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Σπέισι: Όλες οι νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις στις καταγγελίες του οσκαρικού ηθοποιού

Her News b

Κέιτ Μίντλετον: Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υγεία της

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Βάπτισαν την κόρη τους & η βασιλική οικογένεια δεν έδωσε το παρών παρά την πρόσκληση!

HerNews ka