HerNews.gr
Social News

Σοφία Χατζηπαντελή: Κάνει διάλειμμα από τον χώρο της μόδας για να προστατέψει την ψυχική της υγεία

Πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε το My Style Rocks -στο οποίο η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν κριτής- και με ανάρτησή της αποκάλυψε ότι αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα.

Συγκεκριμένα η Σοφία Χατζηπαντελή ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι για λόγους ψυχικής υγείας πήρε την απόφαση να απέχει από τον χώρο της μόδας ώστε να επανέλθει «στα φυσιολογικά της επίπεδα».

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

«Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτο τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά», έγραψε το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο.

Το πρωί της Πέμπτης 29/2 η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε την επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή λέγοντας: «Θεωρώ ότι πιθανότατα η ψυχική της υγεία να διαταράχθηκε από όλο αυτό που έζησε και ως εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχει ακούσει και λίγα. Έξω από το χορό όλοι, πολλά τραγούδια λέμε! Όταν είσαι εσύ το πρόσωπο που κρίνεται, εξευτελίζεται, απαξιώνεται συνεχώς, δεν είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείς.

Θέλει πάρα πολλή δουλειά, τρομερή επίγνωση των συναισθημάτων σου για να μπορέσεις να φας όλο αυτόν τον οχετό και τον εμετό που ρίχνουν οι άλλοι πάνω σου. Πολύ καλά κάνει και της βγάζω το καπέλο που έχει τη δυνατότητα σε μία εποχή που οι δουλειές της τής πήγαιναν καλά να πει ότι δεν νιώθει καλά και να πάρει τις αποστάσεις της».Σοφία ΧατζηπαντελήΚαι πρόσθεσε: «Θέλει να βρει τον χαμένο της εαυτό. Ο καθένας τον βρίσκει τον εαυτό του με τον τρόπο που πιστεύει. Αυτό που είπε για τους λόγους ψυχικής υγείας σημαίνει ότι μας λέει ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς τα πήρε αυτά τα σχόλια που της έγιναν… Μπορεί ένα σχόλιο να την καταρράκωσε».

Σοφία Χατζηπαντελή: Δεν είναι πλέον single – Δείτε φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Michelle Obama: Μας δείχνει τις δυσκολίες και το αληθινό πρόσωπο της εμμηνόπαυσης

Her News

Μεγκαν Μαρκλ σε Όπρα: “Ήθελα να αυτοκτονήσω”

Her News b

Τζορτζ Κλούνεϊ: Αγοράζει έκταση αξίας 8 εκατ. δολαρίων μαζί με την Αμάλ

Her News