HerNews.gr
Social News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της έναν μήνα μετά τον θάνατό της

Η Ζιζέλ Μπούντχεν θυμάται τη μητέρα της ένα μήνα μετά τον θάνατό της.

Το supermodel ανέβηκε στο Instagram Story της την Τετάρτη για να μοιραστεί μια αναδρομική φωτογραφία της που γέρνει στη μητέρα της καθώς τύλιξε με αγάπη το χέρι της γύρω από τους ώμους της.

Έγραψε ότι της έλειψε πολύ η μητέρα της πάνω από τη γλυκιά φωτογραφία.

Ένα δεύτερο στιγμιότυπο έδειχνε τη μητέρα της να της χαμογελά με ένα ουράνιο τόξο στο βάθος. «Te amo», πρόσθεσε η Ζιζέλ Μπούντχεν, που σημαίνει «σ’ αγαπώ».Η Gisele Bündchen και η μαμά τηςΗ μαμά της Ζιζέλ ΜπούντχενΗ μητέρα της Ζιζέλ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών στις 28 Ιανουαρίου καθώς νοσηλευόταν στο Hospital Moinhos de Vento στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας. Στο παρελθόν είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

«Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρεις ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι θα μας προσέχεις πάντα», έγραψε ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, 43 ετών, σε ένα αφιέρωμα στο Instagram λίγες μέρες μετά το θάνατο της μαμάς της.

«Ήσουν ένας άγγελος στη γη, που πάντα βοηθούσε τους πάντες γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα».Η Gisele Bündchen και η μαμά τηςΕπαίνεσε επίσης τη μαμά της επειδή ήταν «το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης».

Η Ζιζέλ Μπούντχεν ήταν πάντα κοντά στη μαμά της και μάλιστα είπε ότι της χάρισε τα «καλύτερα παιδικά χρόνια στον κόσμο» στα απομνημονεύματά της το 2018, «Lessons: My Path to a Meaningful Life».Η Νόνενμαχερ ήταν μητέρα έξι κοριτσιών και έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αρχή της καριέρας της Ζιζέλ, καθώς την έγραψε μαζί με δύο από τις αδερφές της σε μαθήματα μόντελινγκ το 1993 για να τους βοηθήσει με τη στάση και την αυτοπεποίθησή τους.

Η Gisele Bündchen και η μαμά της με ένα ουράνιο τόξοΤον Σεπτέμβριο του 2023 – περίπου ένα χρόνο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι – η μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι φρόντιζε τους άρρωστους γονείς της.

«Ήταν πολύ σκληρό για την οικογένειά μου. Ήταν πολλά — σε κάθε τομέα της ζωής μου», είπε στο People.

«Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που κάνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας».

Ζιζέλ Μπούντχεν: Το σπαρακτικό «αντίο» στη μητέρα της

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Τανιμανίδης: «Πρώτη φορά που μου αρέσει περισσότερο η φουσκωμένη κοιλίτσα»

Her News b

Γενέθλια για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο Πάνος Βλάχος της έφερε τούρτα

Her News

Kourtney Kardashian: Πήγε στη συναυλία του Travis Barker με τον γιό τους (ΦΩΤΟ)

HerNews ka