HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Έτσι περνούν τον χρόνο τους ως ζευγάρι

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/3 καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» όπου και έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων και για τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, για το πως περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους όταν «κλείνουν τα φώτα», ενώ αποκάλυψε ότι θα παντρευτούν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενοίκιο, αλλά ανά πάσα στιγμή ψάχνουμε για να αγοράσουμε κάτι. Στο κέντρο ψάχνουμε κάτι για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος», αποκάλυψε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πότε θα παντρευτεί ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Ταίλερ Μάκμπεθ

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έχουμε αποφασίσει το πού. Νομίζω ότι έχεις μία εξαιρετική ομάδα για ελεύθερο ρεπορτάζ, άρα βάλε τους να δουλέψουν. Νομίζεις ότι θα πέσω σε αυτή την παγίδα; Ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με την καθημερινότητα του με τον σύντροφό του ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Τα βράδια βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Νομίζω ότι δεν εκπλήσσει κανέναν αυτό το χαρακτηριστικό. Όταν είμαστε μόνοι, μπορεί να δούμε καμιά σειρά στο Netflix, ή τηλεόραση… Μας αρέσει η τεκίλα. Μας αρέσει η φύση και τα ταξίδια. Τις επόμενες ημέρες θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία. Μαγειρεύουμε και οι δύο, ο Τάιλερ μαγειρεύει καλύτερα. Μας αρέσει το κρέας, ο σολομός, τα λαχανικά».

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε: «Μακάρι να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Το σκεφτόμαστε σε βάθος πενταετίας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Παραιτήθηκε από το Mega – Όλο το ρεπορτάζ

HerNews ka

Βίκυ Κάβουρα: “Δεν ξέρω γιατί υπήρξε το δημοσίευμα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο”

HerNewskl

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τα τελευταία χρόνια η σχέση μας με τον πατέρα μου έχει μπερδευτεί, είναι δύσκολη»

Her News b