HerNews.gr
Διασκέδαση

Coldplay: Δεν βλέπουν την ώρα να έρθουν στην Αθήνα – Το βίντεο που ανήρτησαν

Το ίδιο ενθουσιασμένοι με τους θαυμαστές τους -που έκαναν sold out και τις δυο εμφανίσεις τους- είναι οι Coldplay για τη συναυλία τους στην Ελλάδα.

Οι Coldplay που έρχονται στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου, ανήρτησαν ένα βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο TikTok όπου εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να βρεθούν ξανά στη χώρα μας, από την οποία μάλιστα θα ξεκινήσουν και την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

«Ό,τι ονειρευόμαστε… δεν μπορούμε να περιμένουμε (μέχρι να έρθουμε) στην Αθήνα, στις 8 Ιουνίου», γράφει το συγκρότημα στο βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από live εμφανίσεις τους.

Δείτε το βίντεο των Coldplay

@coldplay #Coldplay #ColdplayBangkok #HymnForTheWeekend #MusicOfTheSpheresWorldTour ♬ original sound – coldplay

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν πουληθεί 122.000 εισιτήρια για τις δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ (εξαντλήθηκαν και τις δυο φορές), με τουλάχιστον 40.000 από αυτά να αφορούν επισκέπτες από το εξωτερικό που έχουν κλείσει πτήσεις για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από διάφορες χώρες, μαζί με μεταφορά προς και από το ξενοδοχείο ή το διαμέρισμα που έκλεισαν, καταλύματα, άλλες παράλληλες δραστηριότητες, γεύματα σε γνωστά εστιατόρια κ.λπ. 

Πώς ξεκίνησαν όλα:

Ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν έγινε γνωστό ότι το ΟΑΚΑ αντιμετώπιζε πρόβλημα με την οροφή Καλατράβα, λόγω ανεπαρκούς συντήρησης. Η πολυετής παραμέληση τόσο από τη Διοίκηση του Σταδίου όσο και από το αρμόδιο Υπουργείο είχε ως αποτέλεσμα το στέγαστρο να γίνει επικίνδυνο και είναι ευτύχημα που μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί κάποιο ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, υπήρξαν αναφορές για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης στις δύο καμάρες της οροφής, οι οποίες ενίσχυσαν ελαφρώς τις ελπίδες για τις συναυλίες του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Coldplay, οι δύο συναυλίες τους αναμένεται να είναι «μεγα-παραγωγές», και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα 122.000 εισιτήριά τους εξαντλήθηκαν γρήγορα, με το ένα τρίτο του κοινού να προέρχεται από το εξωτερικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ColdplayXtra (@coldplayxtra)

Coldplay: Η ανακοίνωση για τη συναυλία τους μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο τυφώνας Miley Cyrus σπάει το ρεκόρ της Adele!

HerNews ka

Γιώργος Μαζωνάκης: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία με τίτλο «Να Περνάς»

HerNews ka

Το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι έγινε διπλά πλατινένιο!

HerNews ka