HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Τούνη: Δείτε το πρώσοπό της μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες πλαστική επέμβαση στη μύτη της για δεύτερη φορά, καθώς όπως η ίδια είχε πει δεν της άρεσε το αποτέλεσμα από την πρώτη πλαστική επέμβαση. 

Μάλιστα η influencer είχε κάνει την αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ημέρες πριν λέγοντας πως δεν είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα της μύτης της.

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικές ημέρες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 1/3 η influencer ανέβασε τα πρώτα Story όπου μας δείχνει το πρόσωπό της το οποίο είναι αρκετά πρησμένο και κάτω από τα μάτια της υπάρχουν μελανιές, όπως είναι λογικό.

«Ζω, είμαι μία χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Βασικά, αυτά είναι τα πολύ καλύτερα μούτρα μου. Χθες και προχθές δεν σου έκανα story για να μη δεις την ομορφιά μου. Ήμουν τόσο πρησμένη που δε μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και είπα να σου πω μία καλησπέρα» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.Και πρόσθεσε: «Πήραμε χόνδρο από το πλευρό μου για “χτίσουμε” τη μύτη καλύτερα, να έχω πιο σωστή αναπνοή και φυσικά σωστή συμμετρία στο πρόσωπό μου».

Η πλαστική επέμβαση στο στήθος

Επίσης πριν από λίγο καιρό η influencer είχε γνωστοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως μετά τη γέννηση του γιού της σκοπεύει να κάνει πλαστική και στο στήθος της.

«Μετά την εγκυμοσύνη και κυρίως μετά τον θηλασμό, το στήθος μου έχει αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πριν. Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά το στήθος μου δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως ήταν. Νιώθω πως έχει σκορπίσει παντού τριγύρω. Νομίζω πως θέλω πλέον να φτιάξω το στήθος μου. Δε θέλω κάτι τεράστιο. Θέλω κάτι όμορφο, να είναι στη θέση του.

Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, για να δείτε πώς κάθεται, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει καλό στήθος. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω στήθος, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι. Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Έκανε για δεύτερη φορά πλαστική επέμβαση στη μύτη της (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταμάτης Κραουνάκης: «Κάποιοι παραποίησαν την φωτογραφία μου με τον Κασσελάκη και τον Τάιλερ γράφοντας ότι θα κάνω την παρένθετη μητέρα»

HerNews ka

Ραμόνα Βλαντή: «Μην ξανά γράψετε την Βίκυ Καγιά Fashion Expert. Δεν έχει ιδέα»

HerNews ka

Margot Robbie: Εμφανίστηκε με την πιο 50’s αλογοουρά ωδή στη Barbie

HerNewskl