HerNews.gr
Μόδα

Δεν θα πιστέψετε τι δεν πρέπει να φοράτε στον χώρο εργασίας σας

Η Liz Teich, ιδρύτρια του The New York Stylist , είπε ότι οι άνθρωποι «μοιάζουν σχεδόν να ξεχνούν πως να ντύνονται για τον χώρο εργασίας τους» αφού πέρασαν χρόνια δουλεύοντας εξ αποστάσεως, κάτι που έκανε το γραφείο να γίνει «πολύ πιο χαλαρό».

«Φαίνεται ότι όλα πάνε αυτές τις μέρες», είπε η Teich στην The Post, προσθέτοντας ότι οι χώροι εργασίας «χάνουν αυτόν τον επαγγελματισμό όσον αφορά την γκαρνταρόμπα».

 

«Είχα μια πελάτισσα που μου είπε ότι φοράει συνήθως κολάν στον χώρο εργασίας της και πως όταν ντύνεται φοράει τζιν γιατί, από την πανδημία, ακόμη και το αφεντικό της έγινε πιο χαλαρό».Τώρα, οι υπάλληλοι που δεν έχουν δει τα αφεντικά τους πρόσωπο με πρόσωπο εδώ και καιρό θέλουν να «φαίνονται πιο εκλεπτυσμένοι», ειδικά εκείνοι που επιθυμούν προαγωγή, αλλά μπορεί να μην είναι σίγουροι από πού να ξεκινήσουν μετά από χρόνια που ξαπλώνουν με κολάν στον καναπέ τους.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχει ένα χάσμα στο στυλ των γενεών – καθώς περισσότεροι Gen Zers εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό, η επιλογή παπουτσιών, είναι η «μεγαλύτερη διαφορά» μεταξύ των Zoomers και των Millennials όπως είπε.

«Είχα μια πελάτισσα Gen Z που φορούσε Nike Air Force Ones, ένα εφαρμοστό κορμάκι και ένα φαρδύ παντελόνι στο γραφείο. Και είπα, “Ίσως αυτό είναι καλύτερο για έξοδο και ας το αυξήσουμε για το γραφείο και ας αναζητήσουμε μια πιο εκλεπτυσμένη εναλλακτική”», εξήγησε.

Αντί για τις μπλούζες από πολυεστέρα και τα αποκαλυπτικά μπλουζάκια – που ορίζονται ως «ρούχα για έξοδο» από την Teich – που είχε ήδη ο πελάτης, η Teich πρότεινε κομμάτια που είναι «πιο προσαρμοσμένα» και υψηλότερης ποιότητας, καθώς και για να κρατήσουν τα λευκά Nikes για κοινωνικές περιστάσεις.Δύο χαρούμενες γυναίκες επιχειρηματίες μιλούν στο γραφείο μέσα από γυαλί. Η λεζάντα του Teich δίνει έμφαση στη συντηρητική επαγγελματική ενδυμασία. πρόσωπα που εντοπίστηκαν: Xu Haiyan.«Ενώ η Gen Z φοράει πολλά αθλητικά παπούτσια και όχι πραγματικά τακούνια, οι millennials τείνουν να έλκονται προς τα τακούνια», είπε, προσθέτοντας ότι τα υποδήματα μπορεί να είναι η μεγαλύτερη “ενημέρωση” σε ένα ντύσιμο για να το κάνουν “φιλικό προς το γραφείο”, είτε να έχουν λίγο τακούνι είτε είναι φλατ.

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια λερώνονται ιδιαίτερα, είπε η Teich, τονίζοντας πόσο «χτυπημένα» τα ανοιχτόχρωμα παπούτσια γίνονται με την πάροδο του χρόνου με γρατσουνιές και λερωμένα κορδόνια.

Η φροντίδα των υποδημάτων, πρόσθεσε, είναι «το νούμερο ένα πράγμα για να δείχνεις στιγμιαία στυλάτος» χωρίς να ξοδέψεις δεκάρα.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που βλέπω με τους πελάτες μου Gen Z είναι ότι δεν φροντίζουν τα ρούχα και τα παπούτσια τους», συνέχισε η Teich, η οποία επίσης απέφευγε τα τζιν με σκισίματα ή ξεφτισμένα στριφώματα. «Η φροντίδα των υποδημάτων σας θα αντικατοπτρίζει πραγματικά το πώς φροντίζετε τον εαυτό σας και πώς φροντίζετε τη δουλειά σας».Λευκά παπούτσια Nike Air Force OneΑυτή η μακριά, άνετη ζακέτα που κρατάτε στο συρτάρι του γραφείου σας ή πάνω από την καρέκλα σας – πιθανότατα όταν ο παγωμένος κλιματισμός γραφείου εκτινάσσεται – πρέπει να αποσυρθεί.

Σχεδόν κάθε ένας από τους πελάτες της Teich που εργάζεται στο γραφείο έχει «την υπερμεγέθη, μακριά, άνετη ζακέτα», η οποία είναι «ιδανική για εργασία στο σπίτι», αλλά στο χώρο εργασίας μπορεί να φαίνεται «ατημέλητη».

Αντίθετα, φυλάξτε τη ζακέτα για να χαλαρώσετε στον καναπέ του σπιτιού και προτιμήστε ένα σικ σακάκι που είναι πιο εφαρμοστό, ας πούμε, για παράδειγμα, ένα κλασικό μπλέιζερ.

«Ανεξάρτητα από τον τομέα της επιχείρησής σας, ακόμα κι αν είστε σε δημιουργικό τομέα ή αν εργάζεστε στη Wall Street, το να έχετε ένα υπέροχο μπλέιζερ μπορεί… να είναι σωτήριο στην γκαρνταρόμπα σας», είπε, προσθέτοντας ότι είναι «κάτι που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όλοι» στην ντουλάπα τους.

Η Teich είπε ότι οι πελάτες της κυνηγούν συχνά ενδύματα φιλικά προς την εργασία σε λιανοπωλητές fast fashion, αλλά τους κάνει να φαίνονται «ατημέλητοι»: ξετυλιγμένες ραφές, κακή ραφή, φθηνό πολυεστερικό ύφασμα. Η επιλογή ενός μόνο κομματιού υψηλής ποιότητας, λοιπόν, «μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά».

«Ακούγεται τόσο επιπόλαιο, αλλά η εμφάνισή μας και η γκαρνταρόμπα μας είναι πραγματικά μια αντανάκλαση αυτού που είμαστε», εξήγησε ο Teich.

«Και αν εμφανιστείτε στο γραφείο και φαίνεστε πολύ χαλαροί ή πολύ ατημέλητοι, τότε οι συνάδελφοί σας και οι προϊστάμενοί σας μπορούν να σας κοιτάξουν και να πουν ότι πιθανότατα δεν εργάζεστε τόσο σκληρά όσο κάποιος άλλος που μπορεί να ταίριαζε λίγο περισσότερο μαζί τους».

Μαύρη καμπαρντίνα: Το απόλυτο κομμάτι σε μια ντουλάπα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

Jennifer Lopez: Χορεύει με το πιο sexy νυφικό που έχεις δει και εντυπωσιάζει

HerNews ka

Το εξαιρετικό party της Longchamp At The Races στον ιππόδρομο De ParisLongchamp

HerNews ka