HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Θέλω να επιστρέψω σε κάτι που θα μου ταιριάζει, δεν θέλω να συμβιβαστώ»

To μεσημέρι της Δευτέρας 4/3 η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Χρίστος Αντωνιάδης βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» στο Open όπου μίλησαν για την αποχώρησή τους από το τελευταίο live του J2US που «πάγωσε» τους κριτές.

Μάλιστα η Μπάγια Αντωνοπούλου εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και με το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του show, στο οποίο εμφανίζεται μόνη της χωρίς τον Χρίστο Αντωνιάδη.

«Στεναχωρέθηκα πολύ που αποχώρησα.. εσύ ηρέμησες πήρες μια ανάσα», είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου χαριτολογώντας στον Χρίστο Αντωνιάδη.Αναφορικά με το βίντεο η Μπάγια Αντωνοπούλου ξεκαθάρισε ότι: «Ανέβηκα πάνω μέχρι να συζητήσω για την αποχώρησή μου από το παιχνίδι και μέχρι να τελειώσω ο Χρίστος Αντωνιάδης είχε φύγει. Έρχεται το παιδί από την social ομάδα της Barking Well και μου λέει να κάνουμε ένα βίντεο, του λέω “να κάνουμε που είναι ο Αντωνιάδης;” μου λέει “έχει φύγει” και του είπα “δεν πειράζει θα το κάνω εγώ”».

«Μου φάνηκε πάρα πολύ δύσκολο, θέλει μαθήματα…έκανα πολύ λίγα σε σχέση με αυτό που θα έπρεπε όλο το χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ εύκολο να δεχτώ να συμμετέχω, δεν με προβλημάτισε καθόλου. Όταν έφυγα από το Mega, έλεγα στον σύντροφό μου “θα πάω στο show του Νίκου Κοκλώνη και θα τραγουδάω”, για πλάκα..Είναι κάτι πολύ ευχάριστο, πολύ όμορφο, είναι ένα πάρτι, γνώρισα τόσο κόσμο», δήλωσε στη συνέχεια η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τη δημοσιογράφο αν της λείπει το ρεπορτάζ με εκείνη να απαντά: «Ναι μου λείπει..μου αρέσει η δουλειά μου, θέλω να επιστρέψω σε κάτι που θα μου ταιριάζει, δεν θέλω να συμβιβαστώ. Αυτή τη στιγμή έκατσε αυτό με το J2US…. Μου αρέσει η κοινωνική εκπομπή και κοινωνικά θέματα, αυτό που έλεγα πάντα».

«Πολλές φορές η ψυχαγωγία παίζει και πιο σημαντικό ρόλο από την ενημέρωση, τουλάχιστον στην ψυχολογία των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί. Θα με έβλεπα στην ψυχαγωγία αν είχα έναν συγκεκριμένο ρόλο που θα μπορούσα να υπηρετήσω γιατί δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Έπειτα αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Χρίστος Αντωνιάδης για τη Μπάγια Αντωνοπούλου όπου έλεγε πως «δεν το έχει με το τραγούδι» η δημοσιογράφος του απάντησε: «Πρόλαβες σε δυο live να δεις αν μπορούσε αυτό να εξελιχθεί;», και πρόσθεσε «όταν υπάρχουν καλές συνεργασίες και ο coach σου σε στηρίζει όπως με βοήθησε εμένα πάρα πολύ ο Χρίστος Αντωνιάδης προφανώς και εξελίσσεσαι».

Τέλος ο Νίκος Γεωργιάδης ρώτησε την Μπάγια Αντωνοπούλου αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον σύντροφό της Νίκο Κώτση: «Θα δούμε…είναι πολύ καλός. Πέρασε το τρένο και ο Θεός με “έσπρωξε” στο τελευταίο βαγόνι μπας και σωθώ και δόξα τω Θεώ είμαστε πολύ καλά».

J2US: Η αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου & του Χρίστου Αντωνιάδη «πάγωσε» τους κριτές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συναυλίες: Διάσημα συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα έρθουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι

HerNews ka

Μπέσσυ Μάλφα: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει όσα θέλει μια γυναίκα, τον κοιτάω ακόμα και λιώνω

Her News

Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ σήμερα με θαύμασα που κούμπωσε αυτό το φόρεμα, το είχα ένα μήνα και το κοίταζα»

HerNews ka