HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Αποστολόπουλος: Παντρεύεται τον σύντροφό του το καλοκαίρι – «Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον αγαπημένο του και μίλησε γι’ αυτό στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι.

Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη. Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες», είπε αρχικά.

Για τον Στ. Κασσελάκη και τον Τάιλερ ΜακΜπεθ: «Για τον γάμο τους στον Τάιλερ θα ταίριαζε ένα κοστούμι δαμασκηνί και στον Κασσελάκη θα ταίριαζε ένα λευκό κοστούμι. Το σπίτι του Κασσελάκη και του Τάιλερ είναι ένα αστικό σπίτι, δεν είναι σαν το δικό μου που είναι πολυτελές. Δεν μπορείς να μένεις σε έναν δρόμο τόσο στενό, αν έμενα εκεί, θα πάθαινα παράκρουση. Πώς θα έβγαινα στο μπαλκόνι γυμνός;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Σπάει» τη σιωπή της η Κατερίνα Καινούργιου: «Το θεωρώ ανήθικο αυτό που έκανε η Δανάη Μπάρκα»

HerNews ka

Στάθης Σχίζας: Για Αριστομένη Γιαννόπουλο «Μάλλον είναι πολύ σκληρός άντρας»

HerNews ka

Φωτεινή Παντζιά: «Η υιοθεσία είναι ένα ταξίδι που δεν ξέρεις πόσες στάσεις έχει. Σαν την εγκυμοσύνη…»

Her News