HerNews.gr
Διεθνή

Margot Robbie: Φόρεσε «φόρεμα διαμαρτυρίας» στα Όσκαρ επειδή δεν ήταν υποψήφια;

Ενώ πολλοί θαυμαστές της μόδας περίμεναν ότι η Margot Robbie θα κρατούσε για το τέλος την καλύτερη εκδοχή της Barbie , περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024 με μια αποφασιστικά αντιροζ εμφάνιση την Κυριακή, με την Αυστραλή καλλονή να φορά ένα αστραφτερό μαύρο φόρεμα που άφησε “περίεργους” τους θαυμαστές.

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία υποδύεται την εμβληματική κούκλα της Mattel στην επιτυχημένη ταινία της Greta Gerwig το 2023, έλαμπε με ένα στράπλες μαύρο φόρεμα Versace φθινόπωρο/χειμώνα 2024 με συγκεντρωμένες λεπτομέρειες στη μέση…και υπήρχε μια πολύ μικρή νότα του ροζ.

Η Robbie είχε τα ξανθά μαλλιά της σε ίσιο στυλ, επιδεικνύοντας ένα ογκώδες χρυσό βραχιόλι με διαμάντια από τον Fred Leighton.

Οι θαυμαστές συμμετείχαν σε μια ανάρτηση από τον λογαριασμό του Check the Tag στο Instagram , με πολλούς να αναρωτιούνται αν η Robbie διαμαρτυρόταν για την αποχή της για τα Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το φόρεμα είναι μια διαμαρτυρία ενάντια στην Ακαδημία… όλο μαύρο, χωρίς αξεσουάρ, μαλλιά και μακιγιάζ πολύ ουδέτερο» έγραψε ένας θαυμαστής.

«Μαύρη γιατί την σνόμπαραν. Πάρε θέση κορίτσι! Μην τους δίνετε αυτό που θέλουν!». πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης του Instagram.

«Είναι πάντα όμορφη. Αλλά είναι αυτό ένα φόρεμα διαμαρτυρίας επειδή δεν πήρε την υποψηφιότητα καλύτερης ηθοποιού;» πρόσθεσε ένας τρίτος.

Ένας μάλιστα αποδοκίμασε: «Η Barbie λυπάται για τη μη υποψηφιότητά της».

Η ηθοποιός του «Babylon» έκανε τη δική της περιστροφή σε μια σειρά από διάσημες εμφανίσεις της Barbie τον περασμένο χρόνο, που κυμαίνονται από το ριγέ μαγιό της κούκλας OG της δεκαετίας του 1950 έως ένα νέον ροζ μίνι φόρεμα όπως φαίνεται στο Earring Magic Barbie του 1992.

Ενώ η περιοδεία Τύπου της «Barbie» διακόπηκε από την απεργία SAG-AFTRA, η Robbie και ο στυλίστας της, Andrew Makamal, συνεργάστηκαν για ένα βιβλίο με τίτλο «Barbie: World Tour», που κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου. Ο τόμος καταγράφει μερικά από τα πιο εμβληματικά ρούχα που δημιουργήθηκαν για την ηθοποιό.

Και παρόλο που η Margot Robbie μπορεί να μην ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου φέτος, η “Barbie” – της οποίας συμπαραγωγός με τον σύζυγό της Tom Ackarley – εξακολουθεί να είναι υποψήφια για πολλά βραβεία Όσκαρ, όπως καλύτερης ταινίας, ενδυματολογίας, σχεδίασης παραγωγής και συγγραφής.

Ο Ryan Gosling ο οποίος υποδύεται τον Ken στην ταινία, ήταν επίσης υποψήφιος για τον καλύτερο ηθοποιό σε δεύτερο ρόλο και η America Ferrera ήταν υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό σε δεύτερο ρόλο, ενώ τα “I’m Just Ken” και “What Was I Made For” είναι και οι δύο για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι.

Margot Robbie: Απασφαλίζει για το “άκυρο” από τα Όσκαρ – «Δεν υπάρχει λόγος να λυπηθώ»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Will Smith- Oscars 2022: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χαστούκισε επί σκηνής τον Chris Rock;

HerNewskl

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Τουλάχιστον θα είναι μαζί με τον παππού» – Συγκίνησε ο 4χρονος πρίγκιπας

Her News b

Kirstie Alley: Τα παιδιά της δημοπρατούν τα υπάρχοντά της ένα χρόνο μετά τον θάνατό της

HerNews ka