HerNews.gr
Beauty

Kaia Gerber: Το χτένισμά της είναι το ιδανικό για όλα τα party girls

Δεδομένης της αφθονίας των αναφορών στα μαλλιά της δεκαετίας του ’70 και του ’80 που έχουμε δει τελευταία, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια άλλη εβδομάδα κυλά με μια ακόμη ενσάρκωση. Αυτή τη φορά, η Kaia Gerber μπήκε στο  Instagram για να επιδείξει το αστραφτερό της φόρεμα Celine.

Αυτό όμως που παρατηρήσαμε περισσότερο από το φόρεμα ήταν τα μαλλιά της!

Ειδικά σχεδιασμένο από τον στυλίστα Hos Hounkpatin (ο οποίος συνεργάζεται επίσης με τη μαμά της Gerber, Cindy Crawford ), το αποτέλεσμα ήταν εν μέρει περμανάντ, εν μέρει επιτηδευμένο φριζάρισμα…Με αποτέλεσμα τα τέλεια μαλλιά για πάρτι.Kaia Berger Disco HairΠαρόλο που ένα στυλ όπως αυτό φαίνεται εύκολο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή εκτέλεση. Πρώτα απ ‘όλα, η επίτευξη του σωστού τύπου μπούκλας είναι το κλειδί. 

Φυσικά, αν πρόκειται να χορέψετε όλη τη νύχτα (ή ακόμα και αν όχι), το στυλιζαρισμένο φριζάρισμα όπως αυτό χρειάζεται δύναμη για να μην πέσει και γίνει άτονο και άψυχο. Για αυτό, θα χρειαστείτε σίγουρα μια καλή λακ με έντονο κράτημα ώστε τα μαλλιά σας να μείνουν “στη θέση τους”.

Kaia Berger Disco HairΤελευταίο, αλλά σε καμία περίπτωση ασήμαντο, επειδή η λεπτομέρεια είναι πραγματικά το παν σε μια εμφάνιση όπως αυτή, βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν πέφτουν σε κάποια συγκεκριμένη χωρίστρα, αλλά μάλλον αφήνονται να καθίσουν στη φυσική τους χωρίστρα.

Πρέπει τα μαλλιά σας, όπως τα μαλλιά ντίσκο της Kaia Gerber, να χαρίζουν την ευκολία μιας αδόμητης χωρίστρας για να προσθέσετε ένα φινίρισμα ντίσκο.

H Kaia Gerber είναι το νέο πρόσωπο της DKNY!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bathleisure: Το καλύτερο beauty δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας την ημέρα των Χριστουγέννων

HerNewskl

Μήπως τα αντιοξειδωτικά είναι νέος σας σύμμαχος για υγιή και δυνατά μαλλιά;

HerNewskl

Waffle hair: H τάση που ανυπομονούμε ήδη να δοκιμάσουμε την άνοιξη του 2024

HerNewskl