HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επαινεί τις καλλιτεχνικές δεξιότητες της Κέιτ Μίντλετον μετά το σκάνδαλο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πλέκει τα εγκώμια της συζύγου του εν μέσω σκανδάλου επεξεργασίας φωτογραφιών.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έδωσε τα εύσημα στην Κέιτ Μίντλετον ενώ περνούσε χρόνο με μια ομάδα παιδιών στα εγκαίνια της WEST Youth Zone στο Δυτικό Λονδίνο την Πέμπτη.

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε το Sky News, “απέρριψε” ευγενικά ένα κομπλιμέντο από έναν θεατή που είπε ότι ήταν «εντυπωσιασμένοι» με τις δεξιότητές του στη διακόσμηση μπισκότων.

«Δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά», απάντησε καθώς στόλιζε ένα μπισκότο με μωβ γλάσο. «Η γυναίκα μου είναι η καλλιτεχνική».

Είπε επίσης ότι τα παιδιά του – ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις «είναι πιο αρμονικά» από εκείνον.

Τα σχόλιά του έρχονται καθώς ο ίδιος, η Μίντλετον και το Παλάτι του Κένσινγκτον αντιμετωπίζουν σκληρή κριτική αφού μοιράστηκαν μια επεξεργασμένη φωτογραφία της με τα παιδιά τους στο Instagram το Σαββατοκύριακο.

Η φαινομενικά αθώα φωτογραφία έδειχνε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάθεται χαρούμενη σε μια καρέκλα με τα παιδιά της να την περιβάλλουν. Όλοι έδειχναν χαρούμενοι με τεράστια χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους.

Μοιράστηκε το στιγμιότυπο καθώς οι θαυμαστές ανησυχούσαν για το πού βρίσκεται μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

Η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Εύχομαι σε όλους ευτυχισμένη Γιορτή της Μητέρας».

Ώρες αργότερα, ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι η φωτογραφία είχε τροποποιηθεί. Στη συνέχεια, τα κορυφαία φωτογραφικά πρακτορεία εξέδωσαν μια ειδοποίηση, η οποία ενθάρρυνε άλλες οντότητες να αφαιρέσουν την εικόνα από τις πλατφόρμες τους επειδή δεν ήταν αξιόπιστη.

Τη Δευτέρα, η Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες», έγραψε στο X. «Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας».Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν δημοσίευσε το αρχικό στιγμιότυπο για την Ημέρα της Μητέρας.

Έκτοτε έχει αναφερθεί από την Telegraph ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αισθάνεται «απαίσια» για την κατάσταση.

Οι ερωτήσεις γύρω από τη φωτογραφία ενίσχυσαν μόνο τις θεωρίες των τεχνιτών του Διαδικτύου σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρησή της.

Αν και ο εκπρόσωπος της είπε στο Page Six ότι «τα πάει καλά» καθώς αναρρώνει από την εγχείρησή της ιδιωτικά, οι άνθρωποι εικάζουν ότι είναι βαριά άρρωστη ή ακόμη και σε κώμα.

Απρόσμενη εξέλιξη: Ο Χάρι θα εμφανιστεί εικονικά εκδήλωση του βραβείου της Πριγκίπισσας Νταϊάνα μετά την αποχώρηση του Ουίλιαμ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζιζέλ: Σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Tom Brady – «Ήταν πολύ σκληρό»

HerNews ka

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αλλαγή στο νόμισμα, στον εθνικό ύμνο και στα γραμματόσημα της Μεγάλης Βρετανίας μετά τον θάνατο της

HerNewskl

NASA: Θα κάνει «ιστορικής σημασίας» αποκαλύψεις σήμερα για τα UFO

HerNews ka