HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian – Kanye West: Αμήχανη συνάντηση για το πρώην ζευγάρι

Η Kim Kardashian είχε μια αμήχανη συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, καθώς και οι δύο υποστήριξαν τον γιο τους Saint στον αγώνα μπάσκετ του.

Το πρώην ζευγάρι προσπάθησε να διατηρήσει τους τύπους καθώς η Kim Kardashian πήγε να χαιρετήσει τον Kanye West.

Φαινόταν να παραμένει άνετη ενώ συνομιλούσε με τον πρώην της, καθώς η κόρη τους Chicago, βρισκόταν ανάμεσά τους.

Ο Kanye West που φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι – είχε την πλάτη του στραμμένη στην κάμερα ενώ η Kardashian του μιλούσε.

Όσο για την σταρ των «Kardashians», η εμφάνισή της ήταν αρκετά casual με μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ και λευκό φανελάκι.

Άλλα στιγμιότυπα την έπιασαν να στέλνει μηνύματα ενώ στεκόταν όρθια δίπλα στον πρώην της.

Τα υπόλοιπα παιδιά του πρώην ζευγαριού δεν φάνηκαν να είναι παρόντες για να υποστηρίξουν τον Saint.

Η Kim Kardashian – η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021 – έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση της με τον ράπερ.

Συγκινήθηκε σε μια συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2022 – τον ίδιο μήνα που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους – ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ δύσκολο» να έχει κοινή συνεπιμέλεια με τον πρώην της.

«Η από κοινού ανατροφή των παιδιών είναι δύσκολη», είπε στο  podcast «Angie Martinez IRL» . «Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο».

Η ιδρύτρια του SKKN, υποστήριξε ότι προσπάθησε να προστατεύσει τα τέσσερα παιδιά της από το να γίνουν μάρτυρες της αμφιλεγόμενης συμπεριφοράς του πατέρα τους , η οποία έχει εμφανιστεί δημόσια τα τελευταία χρόνια.

Θυμήθηκε ότι ο αείμνηστος πατέρας της, Robert Kardashian, ήταν ο «καλύτερος μπαμπάς» και ήθελε τα παιδιά της να σκέφτονται το ίδιο για τον West.

«Είχα τις καλύτερες αναμνήσεις και τη μεγαλύτερη εμπειρία και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου όσο μπορούν να το έχουν αυτό», είπε η Kardashian.

Kim Kardashian και Kanye West

«Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ για ενήλικες που δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν». 

Εν τω μεταξύ, ο Kanye West μίλησε για τους δικούς του αγώνες με την από κοινού ανατροφή των παιδιών , αποκαλύπτοντας ότι έπρεπε να «παλέψει» για να ακουστεί η φωνή του.

«Είμαι ο μπαμπάς τους», είπε ο ράπερ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Good Morning America»  τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Δεν εξαρτάται μόνο από τη γυναίκα. Όπως, οι άντρες έχουν επίσης μια επιλογή. Οι φωνές των ανδρών έχουν σημασία», συνέχισε.

«Ως μπαμπάς και ως χριστιανός… έχω το δικαίωμα να έχω φωνή για το τι φοράνε τα παιδιά μου, τι βλέπουν, τι τρώνε», πρόσθεσε ο West.

Kim Kardashian: Ξεσπά σε λυγμούς και λέει ότι θα «έκανε τα πάντα» για να πάρει πίσω τον Kanye West

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί απουσίαζε από το βίντεο διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον;

HerNews ka

Λονδίνο: Χάος απο τις απεργίες στο μετρό -Παρέλυσε η πόλη

Her News

Chiara Ferragni: Με εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του reality show της

Her News