HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: Φόρεσε το must κόκκινο φόρεμα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

Η Kylie Jenner γιορτάζει με στυλ την κυκλοφορία του αρώματος της!

Η 26χρονη ιδρυτής της Kylie Cosmetics μοιράστηκε το φλογερό της look στο Instagram για ένα πάρτι που γιορτάζει το πρώτο της άρωμα, COSMIC , το οποίο κυκλοφόρησε στον ιστότοπο της εταιρείας της στις 7 Μαρτίου.

Η Jenner φορούσε ένα από τα αγαπημένα της στυλ – ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με κοψίματα, που αναδείκνυε την πλάτη και την αριστερή πλευρά του σώματός της. Το φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό της, μετατράπηκε σε μανίκι στο δεξί της χέρι, ενώ άφηνε το αριστερό της χέρι γυμνό. Η Kylie Jenner θαμπώνει με εξώπλατο κόκκινο φόρεμα στο Cosmic Fragrance Launch instagram 03 14 24Ολοκλήρωσε το λουκ με λευκές γόβες με χαμηλό τακούνι και φόρμαρε τα μαλλιά της σε ένα κομψό πιάσιμο με τούφες που είχε κάνει μπούκλες, να ακουμπούν το πρόσωπό της. Επέλεξε μια μίνιμαλ εμφάνιση με κοσμήματα, αλλά είχε ένα γεμάτο μπρονζέ look για μακιγιάζ και με ασορτί nude γυαλιστερά χείλη. 

“Εξω από αυτόν τον κόσμο. ☄️☄️ λάτρεψα αυτό το glam χθες το βράδυ γιορτάζοντας την κυκλοφορία του COSMIC 🌸», έγραψε η Jenner σε μια ανάρτηση που επιδεικνύει το look.

Μοιράστηκε επίσης μια γεύση από τα παρασκήνια στο πάρτι σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram , η οποία περιελάμβανε στιγμιότυπα από το εσωτερικό της εκδήλωσης, που ήταν καλυμμένο με ροζ λουλούδια, και το εξωτερικό, το οποίο περιείχε μια ενότητα όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να τραβήξουν μια φωτογραφία μπροστά ενός γκρι φόντου σε σχήμα φεγγαριού με τις λέξεις “Cosmic”.

Η Kylie Jenner θαμπώνει με εξώπλατο κόκκινο φόρεμα στο Cosmic Fragrance Launch instagram 03 14 24Το μπαρ στην εκδήλωση είχε επίσης γραμμένο το όνομα του αρώματος της και σχεδιάστηκε με μικρά φωτισμένα κομμάτια από αυτό που φαινόταν να είναι η συσκευασία του αρώματος. Μοιράστηκε επίσης μερικές φωτογραφίες μέσα στην εκδήλωση πίνοντας μερικά κοκτέιλ με φίλους και μάλιστα έδειξε ένα ροζ καρότσι του γκολφ που χρησιμοποιούσε για να περιφέρεται στην εκδήλωση.

«Πολύ ευγνώμων σε κάθε άτομο που ήρθε για να γιορτάσει μαζί μου το COSMIC χθες το βράδυ ☄️🌸 την πιο όμορφη βραδιά για το όμορφο ΠΡΩΤΟ άρωμα μου», έγραψε στη λεζάντα της δεύτερης ανάρτησης.Η Kylie Jenner έχει δείξει ότι το κόκκινο είναι το δυνατό της χρώμα και στο παρελθόν συμμετείχε σε εκδηλώσεις με παρόμοιο στυλ. Για το Met Gala του 2023 , φόρεσε ένα έντονο κόκκινο φόρεμα από τον Haider Ackermann για τον Jean Paul Gaultier μαζί με κοσμήματα Lorraine Schwartz. 

Φόρεσε επίσης ένα μακρυμάνικο, έντονο κόκκινο φόρεμα μέχρι το πάτωμα στην επίδειξη μόδας της Acne Studio ‘s Womenswear Spring/Summer 2024 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το φθινόπωρο.

Ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων ανακοίνωσε αρχικά ότι θα λανσάρει το πρώτο της άρωμα νωρίτερα αυτό το μήνα σε μια ανάρτηση στο Instagram που αποκαλύπτει το σχέδιο του μπουκαλιού και περιγράφει το νέο άρωμα. Το μπουκάλι του αρώματος, όπως και το όνομά του, φαίνεται κοσμικό στα χαρακτηριστικά του, καθώς έχει ασύμμετρο σχήμα με κυκλικό κάλυμμα.Η Kylie Jenner θαμπώνει με εξώπλατο κόκκινο φόρεμα στο Cosmic Fragrance Launch instagram 03 14 24 Dua Lipa

«Το COSMIC είναι ένα γλυκό, ζεστό λουλουδάτο άρωμα που είναι τέλειο για μέρα και νύχτα», έγραψε στη λεζάντα μία από τις τρεις αναρτήσεις που αποκαλύπτουν το άρωμα. 

Η Jenner συνεργάστηκε στο παρελθόν με την αδερφή της Kim Kardashian για το άρωμα KKW x KYLIE το 2019.

Kylie Jenner: Κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα – Όλα όσα γνωρίζουμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Ζιζέλ Μπούντχεν φοράει ήδη τη φούστα που θα είναι τάση την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

HerNews ka

Η Επανάσταση είναι Μόδα

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε τις γόβες που ταιριάζουν τέλεια με κάθε outfit

HerNewskl