HerNews.gr
Διεθνή

Drake: Η απίστευτη χειρονομία του ράπερ σε έγκυο θαυμάστριά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Drake έκανε δώρο σε μια έγκυο θαυμάστρια του 25.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της περιοδείας του It’s All a Blur με τον J. Cole το βράδυ του Σαββάτου στο Frost Bank Center στο Σαν Αντόνιο μόνο και μόνο επειδή του άρεσε η πινακίδα της που έγραφε: «Είμαι πέντε μηνών έγκυος, μπορείς να είσαι ο πλούσιος μπαμπάς μου;»

Το πανό της εγκύου θαυμάστριας ήταν ένα νεύμα στο τραγούδι του Drake “Rich Baby Daddy” με τη Sexyy Red και την SZA από το άλμπουμ του For All the Dogs. Εκτίμησε σαφώς τη δημιουργικότητα και της έδωσε αμέσως ένα γενναιόδωρο ποσό.

«Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, δεν θέλω να προσβάλω τον αληθινό μπαμπά σου, αλλά θα ήθελα – πρώτα απ’ όλα, να σε βγάλω από το λάκκο για να σε βάλουμε κάπου ασφαλή, όπως το VIP ή κάπου αλλού» είπε ο Drake στην θαυμάστρια. «Επειδή δεν μπορείς όταν είσαι έγκυος να σε σπρώχνουν. Όταν αρχίζω να παίζω μερικά από αυτά τα κομμάτια, δεν μπορούμε να σε αναγκάσουμε να σπρώχνεσαι».

Η γενναιοδωρία του Drake δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά η αναβάθμιση της θέσης της εγκύου θαυμάστριας για να αποφύγει οποιονδήποτε τραυματισμό μπορεί να οφείλεται στο απόλυτο χάος στη συναυλία του Travis Scott.

Ο Drake δεν αποδέχτηκε ακριβώς την πρόταση της εγκύου θαυμάστριας, αλλά της έκανε δώρο 25.000 δολάρια για να βεβαιωθεί ότι θα είναι προετοιμασμένη για όλη την εγκυμοσύνη και μετά για λίγο. 

«Δεύτερον, θα ήθελα πολύ να σου δώσω 25.000 δολάρια για να γίνεις μια πλούσια μαμά», της είπε ο Drake.

Ο Drake είναι μεγάλος λάτρης του αθλητικού στοιχήματος και συχνά χάνει πολλά χρήματα κάνοντάς το αυτό, γεγονός που εξηγεί γιατί δεν τον πειράζει ιδιαίτερα να δίνει μετρητά στους θαυμαστές του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sienna Miller: Χαρμόσυνα νέα για την ηθοποιό – Είναι έγκυος για 2η φορά

Her News

Ιράκ: Η Αμπίρ Αλ Σαχάνι έκοψε την αλογοουρά της στο Ευρωκοινοβούλιο

HerNews ka

Kate Middleton: Έδωσε το δικό της μήνυμα σε όσους δίνουν μάχη με εθισμούς

HerNewskl