HerNews.gr
Διεθνή

Επιτέλους εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον: Οι πρώτες της φωτογραφίες που εξακολουθούν να διχάζουν

Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον εθεάθη για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά για αδιευκρίνιστες αιτίες.

Ένα βίντεο, που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει την Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κάνουν βόλτα στο Λονδίνο.

Η Κέιτ έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, βγαίνοντας στο αγαπημένο της κατάστημα με αγροτικά προϊόντα κοντά στο σπίτι της στο Windsor, το Adelaide Cottage , το Σαββατοκύριακο. Αυτή σηματοδοτεί την πρώτη της δημόσια έξοδο από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο, και οι θεατές ενθουσιάστηκαν που την είδαν να δείχνει «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής».

Συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ , η επίσκεψη της Κέιτ στο κατάστημα της φάρμας, που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι τους, προκάλεσε ενθουσιασμό στους βασιλικούς θαυμαστές που περίμεναν με ανυπομονησία τα νέα για την ανάρρωσή της.

Το βίντεο δεν κατάφερε να σταματήσει τη διαμάχη

Το ζευγάρι φέρεται να ήταν σε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της εκδρομής, με την Κέιτ να εμφανίζεται αρκετά καλά ώστε να απολαμβάνει το ταξίδι χωρίς τα παιδιά τους.

Η παρατήρηση έρχεται εν μέσω συνεχιζόμενων εικασιών για την υγεία και το πού βρίσκεται η Κέιτ , οι οποίες έχουν αφήσει το βασιλικό ζευγάρι «συντετριμμένο».

Πρόσφατα, η Κέιτ αντιμετώπισε κριτική για μια φωτογραφία με photoshop για την Ημέρα της Μητέρας , ενισχύοντας τον έντονο έλεγχο που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσής της.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από την “The Sun” και το TMZ , δεν ηρέμησε τα «νερά», καθώς ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να επισημάνουν ότι αυτοί που εμφανίζονται στο υλικό είναι δύο σωσίες και όχι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ. Οι κριτικοί έχουν επικεντρωθεί ιδιαίτερα στην Κέιτ , λέγοντας ότι δεν είναι αυτή.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πληγώνεται που η Κέιτ Μίντλετον κυνηγιέται από τον Τύπο όπως η μητέρα του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντζελίνα Τζολί: Κέρδισε το δικαστήριο έναντι του Μπραντ Πιτ για το οινοποιείο τους

Her News

Britney Spears: Αναγκαζόταν να τρώει μόνο κονσέρβες για δυο χρόνια

HerNews ka

Κιμ Καρντάσιαν: Σε ποιό επιχειρηματικό πρότζεκτ αναλαμβάνει σύμβουλος;

Her News b