HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη: Έντονοι πόνοι για την παρουσιάστρια – «Ο γιατρός με περιμένει»

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της στο Mega το μεσημέρι της Τρίτης 19/3 ότι αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στη μέση της.

Ειδικότερα, την ώρα της μαγειρικής με τον Γιώργο Τσούλη, η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα χορεύοντας και με χαμηλά παπούτσια αποκαλύπτοντας ότι: «Κάποιος με μάτιασε αλλά δεν πειράζει, χαλάλι του. Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι είμαστε και εκεί που χοροπηδάμε και λέμε ότι όλα είναι τέλεια, σε βαράει κάτι και πονάς στη μέση. Η μεσούλα πονάει πάρα πολύ. Ο γιατρός με περιμένει».

«Για να με βλέπεις εμένα να μπαίνω εδώ με το αθλητικό μου πάει να πει ότι πονάω πολύ» είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Γιώργο Τσούλη.«Πονάει πάρα πολύ η μέση μου. Κάποιος με μάτιασε, σου λέει ‘αυτή πώς μπορεί και τα κάνει αυτά τα ωραία τριήμερα’. Εμένα δεν κρύβονται! Δε βαριέσαι… Όλα καλά. Αυτά να είναι και δεν πειράζει..αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε τη διάθεσή μας, η διάθεσή μας όσο είμαστε όρθιοι είναι στα ύψη», κατέληξε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα στο μάτι της λίγο πριν την εκπομπή και αναγκάστηκε να οδηγηθεί εσπευσμένα στον γιατρό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί η εκπομπή της για μια ημέρα.

«Καλησπέρα σας, σαν ψέμα μου φαίνεται. Σαν ψέμα ότι εγώ χθες δεν ήμουν στην εκπομπή, σαν ψέμα ότι έγινε ό,τι έγινε χθες και σήμερα εδώ. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ πρώτον και δεύτερον που είμαστε μαζί και τρίτον που τελικά ήταν κάτι που μπορούσε να διορθωθεί.

Ευτυχώς ότι έφυγα από εδώ χθες γρήγορα, στο παρά πέντε και ότι το μεγάλο μας κανάλι -και το λέω με την καρδιά μου- με παρότρυνε να φύγω. Είχε να κάνει με το μάτι και με τα μάτια δεν παίζεις όταν έχει γατζωθεί κάτι μέσα. Ευχαριστώ το μεγάλο μας κανάλι, τον κ. Σούσουλα, τους συνεργάτες μου και όλους εσάς για την ανησυχία σας. Να που συνέβη κι αυτό. Και γι’ αυτό δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες, ούτε να κοροϊδεύουμε.

Και όσοι με ξέρουν χρόνια λένε ότι πάντα τους έλεγα πως ό,τι κι αν συμβεί, εγώ θα είμαι εδώ μέσα και θα είμαι η τελευταία που θα φύγω», είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη την επόμενη ημέρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλίνα Κωτσοβούλου: Η “λάλωση” του Σασμού, η ζωή στο Λονδίνο & η οικογένεια

Her News b

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν θέλω “συγγνώμη” από τον Γιώργο Θεοφάνους»

Her News

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “Στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά είναι σημαντικό το να φτάνεις να συγκρίνεσαι”

HerNewskl