HerNews.gr
Beauty

Sydney Sweeney: Το 3D λουλουδάτο μανικιούρ της είναι η πιο hot πρόταση για την άνοιξη

Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε ότι η Sydney Sweeney λατρεύει να βάζει το δικό της twist στα κλασικά μανικιούρ. Αν και τα νύχια της μπορεί να φαίνονται απλά από μακριά, με μια πιο προσεκτική ματιά υπάρχει πάντα κάτι παραπάνω που το κάνει συναρπαστικό. 

Ήταν η εποχή που πρόσθεσε κρυφές κουκκίδες στο γαλλικό μανικιούρ της , η εποχή που έκανε τα κλασικά νύχια supermodel και το πιο πρόσφατο λουκ στα νύχια της, ένα κλασικό γαλακτερό μανικιούρ με λουλουδάτους τόνους.

Στις 15 Μαρτίου, η Sydney Sweeney περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας τρόμου, Immaculate, η οποία ακολουθεί μια Αμερικανίδα καλόγρια σε ένα ταξίδι στην ιταλική ύπαιθρο. Βλέποντας ότι πρωταγωνίστησε και παρήγαγε την ταινία, έπρεπε να εμφανιστεί ντυμένη όπως η σταρ του κινηματογράφου που υποδύεται.

Πράγμα που έκανε, φτάνοντας στην εκδήλωση ως κυριολεκτικά μπουκέτο λουλούδια – μέχρι τα νύχια που συντονίζονταν με το θέμα.Ο Sydney Sweeney στην πρεμιέρα του "immaculate" με ένα τρισδιάστατο γλυπτό λουλουδάτο μανικιούρ και ασορτί γλυπτό λουλουδένιο ντύσιμοΤο μανικιούρ της Sweeney φαινόταν σαν μια φυσική προέκταση του ντυσίματός της, το οποίο έγινε από την Zola Ganzorigt. Σχέδιο Balmain, το σύνολο ξεκίνησε με απλό, ίσιο μαύρο παντελόνι. Στη συνέχεια, στη μέση της, δύο αγαλματένια, λευκά μαρμάρινα χέρια τυλιγμένα γύρω από το σώμα της, ενώθηκαν πάνω από τον αφαλό και τη ζώνη της για να κρατήσουν ένα μπουκέτο λουλούδια.

Στο ίδιο λευκό μαρμάρινο υλικό, τριαντάφυλλα και μαργαρίτες σχημάτισαν ένα τρισδιάστατο μωσαϊκό πάνω από το σώμα της σε σχήμα κορυφής.

Όπως ίσως μαντέψατε, τα ίδια λευκά λουλούδια συνέχισαν και στα νύχια της. Φυσικά, πάνω από μια μοντέρνα, μινιμαλιστική βάση.Ένα κλασικό «τα νύχια σου αλλά καλύτερα» συναντά το milky μανικιούρ , κάθε ένα από τα νύχια της Sweeney συνδυάζεται με μια απαλή και nude απόχρωση. 

Στη συνέχεια, σχεδόν σαν να έβγαλε μερικά λουλούδια από το ψεύτικο μπουκέτο, η Ganzorigt τοποθέτησε δύο λευκά τρισδιάστατα λουλουδάτα στολίδια πάνω στα νύχια της. 

Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, η Sweeny κράτησε το μακιγιάζ της απλό και έκανε το νέο της bob σε wet styling. Ο κομμωτής της Sweeney, Glen Oropeza , έκανε όλα τα μαλλιά της πίσω με μια μίνι πλαϊνή χωρίστρα. Στη συνέχεια, άφησε μια τούφα να κρέμεται πάνω από το μέτωπό της για επιπλέον δράμα και αίγλη. 

Sydney Sweeney: Το απίστευτο σχέδιό της για να γίνει ηθοποιός που σόκαρε τους γονείς της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δικής της σειράς προϊόντων για τα μαλλιά & ανυπομονεί όπως και εμείς!

HerNews ka

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

HerNewskl

Κιμ Καρντάσιαν: Mε ποιον τρόπο υιοθέτησε τα αγαπημένα μας frame bands;

HerNewskl