HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Οι στάσεις του σεξ που φοβούνται περισσότερο οι άνθρωποι

Ένα υγιές επίπεδο σωματικής οικειότητας είναι ένα σημαντικό θεμέλιο στις περισσότερες ρομαντικές σχέσεις, με τη σεξουαλική εξερεύνηση να είναι συχνά η πύλη για μια βαθύτερη αίσθηση σύνδεσης και εμπιστοσύνης. Αλλά η σωματική οικειότητα μπορεί συχνά να είναι τρομακτική για τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι μαζί. Είτε εξερευνάτε αναξιοποίητες φαντασιώσεις είτε νέες στάσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να απομακρυνθείτε από τα δοκιμασμένα αγαπημένα σας.

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη του Superdrug Online Doctor , τα περισσότερα ζευγάρια δεν είναι εξοικειωμένα με —και λίγο φοβούνται— με πολλές πτυχές της οικειότητας.

Ερευνώντας πάνω από 1.000 άνδρες και γυναίκες τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη (καθένας από τους οποίους ήταν σε σχέση), τα δεδομένα αποκαλύπτουν μερικές εκπληκτικές αλήθειες σχετικά με τις συνήθειες και τις προτιμήσεις μας στην κρεβατοκάμαρα. Ένα ζευγάρι φαίνεται στο κρεβάτι σε μια οικεία στάση.

Εδώ είναι οι στάσεις που οι άνθρωποι φοβούνται κάπως να επιχειρήσουν, και αυτές που είναι περισσότερο από άνετες να αναδημιουργήσουν.

Οι πιο «τρομακτικές» σεξουαλικές πράξεις

Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 5, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι άνδρες και γυναίκες (τέσσερις ομάδες συνολικά) ερωτήθηκαν σχετικά με διάφορα σεξουαλικά σενάρια που προκαλούν άγχος. 

Σε ολόκληρο τον πίνακα, το «Δημόσιο σεξ» καταγράφηκε ως η σεξουαλική πράξη που τους φοβίζει περισσότερο, λαμβάνοντας βαθμολογία 3,2 από τους Ευρωπαίους ερωτηθέντες και 3,7 από τους Αμερικανούς ερωτηθέντες. Μια γυναίκα και ένας άντρας που φιλιούνται στο κρεβάτι με τα ρούχα.Το BDSM, το πρωκτικό και το «άγριο σεξ» ακολούθησαν στην κατάταξη, με το «Στοματικό σεξ» να αναφέρεται ως η λιγότερο εκφοβιστική πράξη της επιλογής. 

Συνολικά, οι σεξουαλικές πράξεις όπως το bondage, το S&M και το δημόσιο σεξ αναφέρθηκαν ότι προκαλούν πολύ περισσότερο άγχος από την εξερεύνηση νέων σεξουαλικών στάσεων ή την ενσωμάτωση σεξουαλικών παιχνιδιών στην κρεβατοκάμαρα. 

Τα αγαπημένα του πλήθους

Για τους άνδρες ερωτηθέντες, οι κορυφαίες στάσεις βρέθηκαν να είναι «Πρωκτικό», «Στοματικό σεξ», «Όρθιο σεξ» και «Όρθιο 69» μια τολμηρή δήλωση θεωρώντας ότι η τελευταία απαιτεί σημαντική δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος.  

Για τις γυναίκες, μια διαφορετική επιλογή σεξουαλικών στάσεων ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων, με τα «Missionary», «Spooning» και «Cowgirl» να βγαίνουν στην κορυφή.

Ποιες θέσεις λοιπόν κατείχαν υψηλή θέση τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες;

Τρεις συγκεκριμένα συμμετείχαν σχεδόν εξίσου μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά την προτίμηση θέσης: «Ανάποδη καουμπόισσα» (51,6/48,4 τοις εκατό), «Tabletop» (53/47 τοις εκατό) και «Πόδια ψηλά» (52/48 τοις εκατό).Ελκυστικοί νεαροί εραστές έχουν ζευγάρια να παίζουν μαζί στο κρεβάτι, φορώντας σέξι εσώρουχα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.Οι πιο πολωτικές θέσεις

Πέρα από την υπερβολή, υπάρχουν αρκετά βασικά ευρήματα που αντιπροσωπεύουν ορισμένες πολωτικές προτιμήσεις μεταξύ των ανδρών και γυναικών ερωτηθέντων. 

Για παράδειγμα, όταν ρωτήθηκε ποιες στάσεις ήταν λιγότερο άνετες να επιχειρήσουν οι άνθρωποι, το 54,6 τοις εκατό των γυναικών απάντησε με «πρωκτικό», ενώ μόνο το 30,5 τοις εκατό των ανδρών συμφώνησε.

Ομοίως, κατά την εξέταση του ποσοστού προτίμησης για πρωκτικό σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών, τα νούμερα ανήλθαν σε 87,9 τοις εκατό και 12,1 τοις εκατό, αντίστοιχα – η πιο πολωτική διαίρεση. 

Ομοίως, το 16,6 τοις εκατό των γυναικών δεν αισθάνονταν άνετα με το «Σέξ σε όρθια στάση», ενώ μόνο το 7 τοις εκατό των ανδρών απάντησε με τον ίδιο τρόπο. 

Ποιος είναι ο πιο σεξουαλικά περιπετειώδης;

Ένας στους 10 ερωτηθέντες παραδέχτηκε ότι δεν επιχείρησε μια νέα στάση σεξ τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ περισσότεροι ισχυρίστηκαν ότι η ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής δεν είχε βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Αν και υπήρχε κάποια διαφοροποίηση στις απαντήσεις από τους Ευρωπαίους και Αμερικανούς συμμετέχοντες, όλοι οι ερωτηθέντες συμφώνησαν γενικά ότι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εξερεύνηση της οικειότητας στο σύνολό τους. 

Όταν ρωτήθηκαν για το εάν θα τους ενδιέφερε να ενσωματώσουν σεξουαλικά παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα, περισσότερες γυναίκες (58,9%) απάντησαν με ναι από ότι οι άνδρες (41,1%).

Τα δεδομένα τελικά δείχνουν ότι σχεδόν το 9 τοις εκατό των ερωτηθέντων δεν θεωρούν τους εαυτούς τους «περιπετειώδεις» στο κρεβάτι.

Ανεξάρτητα από την εμπειρία, τα δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις της στάσης φύλου κάθε φύλου και την προθυμία για εξερεύνηση σεξουαλικών πράξεων δείχνουν μια προφανή όρεξη για σεξουαλική εξερεύνηση.

Οργασμός: 3 σημαντικά βήματα για να φτάσετε στην απόλυτη κορύφωση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τι πρέπει να ξέρεις για την σεξουαλική ζωή της σχέσης σου;

Her News b

Τι είναι η ερωτοφοβία; Μάθε αν έχεις κι εσύ αυτή τη διαταραχή

Her News b

Aυτοϊκανοποίηση: Τα μυστικά που θα την απογειώσουν

Her News