HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερομηνίες του ανάδρομου Ερμή για το 2024 & πώς θα σας επηρεάσουν

Ο ανάδρομος Ερμής θεωρείται εδώ και καιρό ότι πυροδοτεί μια περίοδο σύγχυσης και γενικού χάους, με το αστρολογικό φαινόμενο να θεωρείται από πολλούς ότι επηρεάζει τα πάντα, από τη διάθεσή σας μέχρι τις πράξεις σας. Από τις διαφωνίες με φίλους μέχρι το να νιώθουμε γενικά απογοητευμένοι, ο ανάδρομος Ερμής αναφέρεται στον πολύ συγκεκριμένο τύπο «χάους» που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων του έτους όταν ο πλανήτης είναι ανάδρομος.

Ενώ το 2023 εξυπηρέτησε μόνο τρεις από αυτές τις περιόδους, το 2024 θα μας δει να αντιμετωπίζουμε τον Ερμή ανάδρομο τέσσερις φορές, οπότε προετοιμαστείτε. Τι είναι όμως αυτό το πολυαναμενόμενο φαινόμενο και μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την καθημερινότητά μας;

Τι σημαίνει ανάδρομος Ερμής;

Όταν κάποιος λέει ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, αναφέρεται στη χρονική περίοδο όπου ο Ερμής κινείται πιο αργά από τη Γη γύρω από τον ήλιο.

Πότε ο Ερμής είναι ανάδρομος το 2024;

Θα λάβουμε τέσσερις μερίδες ανάδρομου Ερμή το 2024:

13 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου 2024: Τι τρόπος να μπείτε στη νέα χρονιά! Τεχνικά, αυτό μετράει ως ανάδρομος μόλις μίας ημέρας δεδομένου ότι ξεκίνησε το 2023 και ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2024.

1 Απριλίου έως 24 Απριλίου: Ο Ερμής θα πάει σε ανάδρομη πορεία του ζωδίου του Κριού, καθώς αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε προσεκτικά τις ενέργειές σας πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να αποφύγετε προβλήματα. Η προ-ανάδρομη σκιά ξεκινά πολύ νωρίτερα στις 18 Μαρτίου, με τη μετα-ανάδρομη σκιώδη περίοδο να τελειώνει τελικά στις 13 Μαΐου.

4 Αυγούστου έως 27 Αυγούστου: Ο Αύγουστος θα δει τον Ερμή ανάδρομο κάτω από το ζώδιο του Παρθένου, με αυτόν να μετατοπίζεται στο ζώδιο της φωτιάς Λέων μετά τις 14 Αυγούστου. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τις ρομαντικές σας σχέσεις και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Ενώ η προ-ανάδρομη σκιά του ξεκινά στις 16 Ιουλίου, φεύγει στις 11 Σεπτεμβρίου.

25 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου: Η τελευταία ανάδρομη του 2024 θα είναι και πάλι κάτω από τον Τοξότη. Καθώς πέφτει κατά την περίοδο των διακοπών, είναι μια σημαντική στιγμή να ελέγξετε τα σχέδια, να αφήσετε επιπλέον χρόνο για ταξίδια και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε περιττές πτώσεις. Η προ-ανάδρομη σκιά ξεκινά στις 7 Νοεμβρίου και ο Ερμής φεύγει από τη σκιά του μέχρι τις 2 Ιανουαρίου.

Πώς μας επηρεάζει ο ανάδρομος Ερμής;

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άνθρωποι φαινομενικά φρικάρουν όταν συμβαίνει ο ανάδρομος Ερμής, είναι επειδή ο Ερμής είναι ο πλανήτης που επηρεάζει την επικοινωνία, καθώς γενικά πιστεύεται ότι η ανάδρομη κίνηση σημαίνει αρνητικούς τόνους για τον αστρολογικό κόσμο.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως διακοπές ταξιδιού, με τους αστρολόγους να πιστεύουν επίσης ότι μπορεί να οδηγήσει σε:

  • Αλλαγές σε φιλίες ή ρήξεις
  • Κακές επικοινωνίες και γενικές παρεξηγήσεις
  • Εγκεφαλική “ομίχλη”, άγχος και πονοκεφάλους
  • Αβεβαιότητα γύρω από την εργασία και τα προσωπικά έργα

Τι να περιμένετε όταν ο Ερμής είναι επόμενος ανάδρομος στον Κριό (1 – 24 Απριλίου)

Ο ανάδρομος Ερμής μας είδε ευγενικά την περίοδο των διακοπών και τον Ιανουάριο, με την τελευταία ημέρα του Ερμή ανάδρομου στον Αιγόκερω και τον Τοξότη την 1η Ιανουαρίου 2024.

Και μετά, επιστρέφει τον Απρίλιο.

Ο ανάδρομος Ερμής του Απριλίου είναι στον Κριό, και ενώ κάθε ανάδρομος επηρεάζει όλα τα ζώδια, είναι το ζώδιο στο οποίο εμπίπτει που βλέπει τα βαθύτερα αποτελέσματα.

Εκείνοι που θεωρούν τους εαυτούς τους παρορμητικούς μπορεί να θέλουν να λάβουν υπόψη τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τα πράγματα κατά τη διάρκεια αυτού του επόμενου ανάδρομου Ερμή, καθώς πράγματα που συνήθως βιάζεστε ή δεν προσέχετε είναι πολύ πιο πιθανό να παρερμηνευθούν και να οδηγήσουν σε προβλήματα.

Εκμεταλλευτείτε αυτό ως ευκαιρία για να ρυθμίσετε τα πράγματα σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, αλλά ιδιαίτερα στις σχέσεις σας. Εάν είχατε μια διαμάχη πρόσφατα, τώρα είναι μια καλή στιγμή να ζητήσετε συγγνώμη και να ακούσετε το άλλο άτομο.

Τα γεγονότα μπορεί να ακυρωθούν και μπορεί να έχετε προβλήματα με την αποτελεσματική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή στον Κριό, επομένως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να τοποθετήσετε την ακρίβεια πάνω από το επείγον και να επιστρέψετε στα βασικά.

Δείτε το ως μια ευκαιρία να κάνετε απολογισμό, να είστε υπομονετικοί και να προετοιμαστείτε για τον υπόλοιπο χρόνο και μέχρι να τελειώσουν οι μεταγενέστερες σκιές στις 13 Μαΐου, θα μπορούσατε να είστε σε πολύ καλύτερο μέρος.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος;

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον καθένα διαφορετικά και υπάρχουν τρόποι για να κάνετε την πλοήγηση σε αυτόν τον αβέβαιο χρόνο λίγο πιο εύκολη. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε για τον ανάδρομο Ερμή φέτος:

Πάνω απ ‘όλα, μην πανικοβάλλεστε – αγκαλιάστε τη μετατόπιση

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι πιθανές επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή είναι τελικά θεωρητικές. Έτσι, ακόμη κι αν αισθάνεστε ότι τα πράγματα μπορεί να είναι εκτός του συνηθισμένου ρυθμού τους, μην παραμελήσετε να αναγνωρίσετε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι έχετε μεγαλύτερη συνείδηση ​​των πιθανών αλλαγών και έτσι δίνετε περισσότερη προσοχή σε αυτές.

Το να τονίζετε πιθανά ζητήματα τελικά δεν θα αλλάξει τίποτα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κινηθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και αποφύγετε τη δραματοποίηση. Το να παραμείνετε ήρεμοι όχι μόνο θα σας βοηθήσει με τη γενική σας προοπτική, αλλά θα διασφαλίσει επίσης ότι είστε σε πολύ καλύτερη θέση για να πλοηγηθείτε σε τυχόν απροσδόκητες αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Βελτιώστε την επικοινωνία σας

Δεδομένου ότι ο πλανήτης Ερμής κυβερνά τις επικοινωνίες σε κάθε μορφή, είτε είναι γραπτή είτε ομιλία, προσπαθήστε να προσέξετε περισσότερο τι περιλαμβάνει αυτό, από πράγματα όπως διαπραγματεύσεις και εργασιακές συναλλαγές μέχρι ταξιδιωτικά σχέδια και μηνύματα.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής είναι ένας εύκολος αποδιοπομπαίος τράγος για το γενικό χάος στην καθημερινή ζωή, προσφέρει επίσης έναν κατάλληλο χρόνο για να κοιτάξετε πίσω και να σκεφτείτε που επενδύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3 Ντροπαλά ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 έως 12 Φεβρουαρίου

HerNewskl

Ο Ερμής στους Διδύμους 4/5: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b