HerNews.gr
Social News

Αντρέας Γεωργίου: Παντρεύεται με την αγαπημένη του Σιμώνη – Δείτε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι

Ο Αντρέας Γεωργίου αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδόλου η οποία είναι makeup artist.

Σύμφωνα με το κυπριακό ilovestyle, ο Αντρέας Γεωργίου έκανε πρόταση γάμου στη Σιμώνη Χριστοδούλου η οποία δεν αποχωρίζεται το πανέμορφο και εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της χάρισε.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα το ζευγάρι έχει ήδη ενημερώσει πολλά αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές του φθινοπώρου. Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Χώρισαν μόλις δυόμιση μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους! (video)

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου γνωρίστηκαν πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συνεργάστηκαν στην σειρά “Τατουάζ”. Σύντομα έγιναν ζευγάρι αλλά κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο έρωτας τους όλο αυτό το διάστημα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα με διάφορες κρίσεις που όμως ξεπεράστηκαν όπως αναφέρει το κυπριακό μέσο. 

Δείτε τη φωτογραφία της Σιμώνης Χριστοδούλου με το μονόπετρο

«Δεν είχα βρει αυτό το μέτρο γιατί η προτεραιότητά μου είναι η δουλειά. Όμως είμαι σε έναν πολύ καλό δρόμο γιατί σε λίγο θα κλείσω τα 41 κι αρχίζει να με προβληματίζει το προσωπικό και νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Το θέμα να έχω χρόνο για τον εαυτό μου, να είμαι λίγο πίσω από την δουλειά και να είμαι σπίτι μου και να μην είμαι στα τηλέφωνα.

Θέλω να κάνω πολλά παιδιά, 4 τουλάχιστον γιατί είμαστε τέσσερα αδέρφια. Τώρα το μοντέλο οικογένειας που θα έχω δεν το ξέρω ακόμα. Πάντα το ήθελα κι έλεγα 18 χρονών ότι θα κάνω παιδιά»  είχε δηλώσει ο Αντρέας Γεωργίου σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Open Weekend».

Αντρέας Γεωργίου: «Αρνούμαι να πάρω άδεια για την Αμμόχωστο, τα πλάνα είναι αγορασμένα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: H απάντησή της για τον δημόσιο θηλασμό – «Δεν με νοιάζει καθόλου. Κάψτε με στην πλατεία»

HerNews ka

Kim Kardashian: Kαλεί για «συμπόνια» εν μέσω επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ – «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη»

HerNews ka

Πάολα: Ο μοναδικός χορός της στη σκηνή & η ανατριχιαστική ερμηνεία με τη Σοφία Βόσσου

HerNews ka