HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Kim Kardashian: Η εμφάνισή της στο “American Horror Story” επικρίθηκε από τους θαυμαστές

Οι θαυμαστές της σειράς ανθολογίας τρόμου του FX επέκριναν τον ρόλο της Kim Kardashian ως Siobhan μετά την πρεμιέρα της 12ης σεζόν, «Delicate» την Τετάρτη.

«Η Kim είναι χάλια στην υποκριτική. Γιατί είναι σε αυτό; Μου το κατέστρεψε», έγραψε ένας χρήστης του Twitter΄

«Δεν είμαι καθόλου της Kim», συμφώνησε ένας άλλος.Κιμ Καρντάσιαν

Ένας άλλος χρήστης αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Kardashian ως «χειρουργιμένο», σημειώνοντας, «δεν είναι χαρούμενη ή λυπημένη».

Ωστόσο, πολλοί θεατές εξέφρασαν ανάμεικτα συναισθήματα για την απόδοση της Kardashian ως δημοσιογράφος, από «σοκ» για την ικανότητά της μέχρι τους υψηλούς επαίνους.

«Δεν χρειαζόταν πολλή υποκριτική», τόνισε ένας θαυμαστής μέσω Twitter . «Θα μπορούσε να αντλήσει από τις πραγματικές της εμπειρίες».

Κιμ Καρντάσιαν

Η Kardashian και τα αδέρφια της δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει για τον ρόλο της στην εκπομπή από τότε που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της.

Τον Απρίλιο κυκλοφόρησε είδηση ​​ότι ο δημιουργός του Skims θα ενταχθεί στο καστ μαζί με την Emma Roberts και την Cara Delevingne.

Όχι μόνο η απόφαση του κάστινγκ άφησε πολλούς θαυμαστές εξαγριωμένους, αλλά οι βραβευμένες ηθοποιοί Patti LuPone και Sharon Stone μίλησαν εκείνη την εποχή εναντίον της Kardashian.

Kim Kardashian και Emma Roberts

Όσο για την ηθοποιό του «Βασικού Ενστίκτου», η Στόουν, 65 ετών, έγραψε σε ένα σχόλιο στο Instagram ότι οι καλλιτέχνες έπρεπε να έχουν «μελετήσει» και «υποφέρουν» για να κάνουν τη δουλειά που «θησαυρίζουν».

Η Kardashian αγνόησε τους κριτικούς μιλώντας στο Variety για τον ρόλο – και τα μαθήματα υποκριτικής της – στο κόκκινο χαλί του Met Gala τον επόμενο μήνα.

Κιμ Καρντάσιαν

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη», είπε η σταρ των «Kardashians» στην εκδήλωση του Μαΐου. «Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να βγαίνεις έξω από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάζεις κάτι νέο και να αναπτύσσεσαι. … Μου αρέσει να προκαλώ τον εαυτό μου».

Η Kim Kardashian έχει παίξει στο παρελθόν με δευτερεύοντες ρόλους στα «Disaster Movie», «Beyond the Break», «CSI: NY» και «Temptations: Confessions of a Marriage Counselor», μεταξύ άλλων έργων όλα αυτά τα χρόνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ι Am Georgina: Το ντοκιμαντέρ της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο σαρώνει στο Netflix

Her News

Πες μου πως τρως τ’ αυγά να σου πω τι άνθρωπος είσαι

Her News

Ο Γιάννης Βούρος στη Γιώτα Τσιμπρικίδου!

Her News