HerNews.gr
Διεθνή

Πιρς Μόργκαν: Αμφισβητεί την κατάσταση υγείας της Κέιτ Μίντλετον – «Πιο αδύνατη από ποτέ»

Καθώς οι συνωμοσιολόγοι έχουν εμμονή με την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στη φάρμα, ο Πιρς Μόργκαν εξακολουθεί να έχει ερωτήσεις σχετικά με το στιγμιότυπο της Πριγκίπισσας της Ουαλίας για την Ημέρα της Μητέρας.

«Δεν είμαι πεπεισμένος ότι η φωτογραφία της ίδιας της Κέιτ τραβήχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα», είπε ο δημοσιογράφος στο TMZ σε ένα απόσπασμα από την ειδική εκπομπή «Που είναι η Κέιτ Μίντλετον;» που μεταδίδεται Πέμπτη.

«Ξέρω κάποιον που την είδε εκείνη την εβδομάδα και είπε ότι δεν έμοιαζε καθόλου με τη φωτογραφία», συνέχισε. «Ήταν απλώς κάποιος που την είδε που τη γνωρίζει και είπε ότι φαινόταν πολύ πιο αδύνατη από ό,τι στη φωτογραφία».

Πιρς ΜόργκανΟ Πιρς Μόργκαν διευκρίνισε: «Η Κέιτ είναι ούτως ή άλλως αρκετά αδύνατη και μου την περιέγραψαν ως πιο αδύνατη από το συνηθισμένο [μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο ]».

Δεδομένου ότι η Μίντλετον εμφανίστηκε «απολύτως χαρούμενη με καλή υγεία» στην οικογενειακή φωτογραφία με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, ο παρουσιαστής του «Piers Morgan Uncensored» αμφιβάλλει ότι πρόκειται για πρόσφατη λήψη.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι μια ακριβής αντανάκλαση του πώς φαίνεται με ακρίβεια εκείνη τη στιγμή», δήλωσε.Η Kate Middleton, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας LouisΜετά την κοινή χρήση του πορτρέτου στις 10 Μαρτίου, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να επισημάνουν αταίριαστα φερμουάρ, θολά χέρια και περισσότερα πιθανά σφάλματα στο Photoshop.

Η Κέιτ Μίντλετον ομολόγησε ότι «περιστασιακά πειραματιζόταν με το μοντάζ» ως «ερασιτέχνης φωτογράφος» την επόμενη μέρα.

«Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες», έγραψε σε δήλωσή της στις 11 Μαρτίου. «Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας».

Την Τρίτη, ένα άλλο πορτρέτο της Μίντλετον κρίθηκε «ψηφιακά βελτιωμένο» από την Getty Images καθώς το φωτογραφικό πρακτορείο επανεξέτασε προηγούμενες λήψεις.

Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ να ποζάρει με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της τον Απρίλιο του 2022.

Πέρα από το μοντάζ, η Μίντλετον τράβηξε και πάλι το ενδιαφέρον όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφτηκαν την αγορά ενός αγρότη του Γουίνδσορ το Σάββατο.

Όταν οι φωτογραφίες από την έξοδο του Σαββατοκύριακου έγιναν πρωτοσέλιδα τη Δευτέρα, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν εικασίες σχετικά με τη χρήση ενός body double.

Ο Άντι Κοέν συνόψισε τις υποψίες , γράφοντας στο Twitter, «Αυτή δεν είναι η Κέιτ».

Πηγές του παλατιού ανέφεραν στο Page Six ότι η εμφάνιση είχε αρχικά σκοπό να «βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας».

Ο παίκτης του κρίκετ Κέβιν Πίτερσεν υπερασπίστηκε την Κέιτ μέσω του X την Τρίτη, ισχυριζόμενος ότι την είδε “τις τελευταίες δύο ημέρες”.

Και κατέληξε, «Ας αναρρώσει η Κ που αναρρώνει από εγχείρηση. Αφήστε την ίδια και την όμορφη οικογένειά της ήσυχη!!!!».

Κέιτ Μίντλετον: Να γιατί η βασιλική οικογένεια δεν έβαλε τέλος σε όλες τις εικασίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Λόπεζ: «Θα έφευγα από τον Μπεν Άφλεκ αν με απατούσε»

HerNews ka

Η Rihanna λέει ότι το στυλ του A$AP Rocky την κάνει να ντρέπεται: «Μοιάζω με τη βοηθό του»

HerNews ka

Madonna: Δέχτηκε μήνυση από θαυμαστές της για απίθανο λόγο

HerNews ka