HerNews.gr
Μόδα

3 τρόποι για να φορέσεις ένα διάφανο φόρεμα το καλοκαίρι (χωρίς να το παρακάνεις)

Το διάφανο φόρεμα είναι αναμφίβολα το πιο αμφιλεγόμενο trend της σεζόν. Αν έκανε τη μεγάλη του επιστροφή το 2023, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του φέτος στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Προσοχή σε όσες θέλουν να δοκιμάσουν τη διαφάνεια : ορίστε οι καλύτεροι τρόποι να φορέσετε την τάση αυτό το καλοκαίρι.

Η Lila Moss με ένα διάφανο πουά φόρεμα , η Dua Lipa με ένα μακρύ διχτυωτό φόρεμα, η Rihanna που δείχνει το ντεκολτέ της με ένα μαύρο μοντέλο… Οι celebrities έχουν υποκύψει στο διάφανο φόρεμα, καθιστώντας το την τέλεια εναλλακτική στο κοντό μαύρο φόρεμα. 

Τέλος, για τους πιο ξέφρενους. Το σύνθημα αυτή τη σεζόν είναι να τολμήσεις. Όταν η Miuccia Prada αποκαλύπτει γλυπτικές σιλουέτες, η Simone Rocha επανεξετάζει την τάση σε μια φλερτ αισθητική εκδοχή , ενώ ο Givenchy της δίνει ένα πολύ κολακευτικό και κομψό πνεύμα της μεγάλης νύχτας. Πώς να υιοθετήσεις σωστά την τάση χωρίς να το παρακάνεις;

Η Ριάνα

Layering

Η διαφάνεια δεν συνδυάζεται απαραίτητα με τον αισθησιασμό. Αντίθετα, μπορεί να είναι συνώνυμο της διακριτικότητας ή απλά να ενισχύσει ένα ρούχο. Στο βάθρο της επίδειξης μόδας της Prada , για παράδειγμα, ο σχεδιαστής προσφέρει πολλά μοντέλα ίσια φορέματα με τόνους της δεκαετίας του ’60, που περιβάλλονται από ένα ρευστό πέπλο.

Prada άνοιξη 2024

Αισθητική κοκέτα

Μεταξωτές κορδέλες, παιχνίδια δαντέλας και διαφάνειας, παστέλ χρώματα, όλα που γιορτάζουν τη θηλυκότητα των ονείρων, βρίσκονται στο επίκεντρο της φλερτ αισθητικής τάσης. Ένα φαινόμενο εγγενές στο DNA της νεαρής σχεδιάστριας Simone Rocha , η οποία το έχει κάνει την υπογραφή της κατά τη διάρκεια των εποχών.

Simone Rocha άνοιξη 2024

Εκτεθειμένα εσώρουχα

Μια πραγματική εναλλακτική στο κοντό μαύρο φόρεμα , το διάφανο φόρεμα μπορεί επίσης να δείξει κομψότητα. Στην πασαρέλα της επίδειξης μόδας του Givenchy υποδηλώνει τη σιλουέτα του μοντέλου που το φοράει. Το άγγιγμα της τόλμης βρίσκεται στα εμφανή ασορτί εσώρουχα που φοράει το μοντέλο.

Givenchy printempst 2024

Kylie Jenner: Φόρεσε το must κόκκινο φόρεμα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Fishnet dress: Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο στυλάτο βραδινό φόρεμα για το 2023

HerNewskl

Diana: Αυτό ήταν το αγαπημένο της animal printed μαγιο

HerNewskl

Hailey Bieber: Εμφανίστηκε με το επόμενο χειμερινό trend

HerNewskl