HerNews.gr
Beauty

Anne Hathaway – SAG Awards 2024: Aυτό ήταν το concealer που χρησιμοποίησε!

Anne Hathaway - SAG Awards 2024: Aυτό ήταν το concealer που χρησιμοποίησε!

H εμφάνιση της Anne Hathaway στα SAG Awards 2024 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη με κανέναν τρόπο. Η συνάντησή της με τη Meryl Streep και την Emily Blunt στη σκηνή των βραβείων, όλες πρωταγωνίστριες της ταινίας “The Devil Wears Prada”, αποτέλεσε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο.

Η Anne Hathaway επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα από το Atelier Versace για το κόκκινο χαλί των βραβείων. Το φόρεμα αγκάλιαζε το σώμα της με τέλειο τρόπο, σε μια εντυπωσιακή cobalt blue απόχρωση. Επιπλέον, το beauty look της ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Το μακιγιάζ της εστιάστηκε σε ήπιους χρωματικούς τόνους, ενώ έδωσε έμφαση στη λαμπερή της επιδερμίδα. Τα μαλλιά της, με τη βοήθεια του hairstylist Adir Abergel, παρέμειναν ελεύθερα να πέφτουν σε χαλαρά κυματιστά waves πάνω στους ώμους της.

Anne Hathaway – SAG Awards 2024: Aυτό ήταν το concealer που χρησιμοποίησε!

Το serum προσώπου μπορεί να συμβάλει στο να δώσει ένα πιο λαμπερό και φυσικό τελείωμα στο μακιγιάζ. Συνήθως, το serum περιέχει ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν την υφή και την όψη του δέρματος. Αναμειγνύοντας το serum με το μακιγιάζ ή εφαρμόζοντάς το ελαφρά πάνω από το μακιγιάζ, μπορεί να προσδώσει ένα φυσικό, διακριτικό φως και να δώσει ένα λαμπερό αποτέλεσμα, χωρίς να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το pro tip της makeup artist είναι να εφαρμόσει το serum στο τέλος του μακιγιάζ, αφού έχει ήδη ολοκληρωθεί η εφαρμογή του μακιγιάζ. Αυτό δίνει ένα φυσικό glow στο δέρμα και ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο και φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Επιπλέον, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο φρεσκάδας στην εμφάνιση.

Anne Hathaway

Το serum μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά ως προϊόν λάμψης στο μακιγιάζ, προσφέροντας μια φυσική και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς την έντονη γυαλάδα που μπορεί να προκαλέσει το highlighter. Η εφαρμογή λίγων σταγόνων στα ψηλά σημεία του προσώπου μπορεί να δώσει ένα υγιές και φωτεινό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και το κάνει να φαίνεται πιο λείο και νεανικό. Είναι ένα εξαιρετικό tip για όσους προτιμούν το no-makeup makeup look ή θέλουν ένα φυσικό και διακριτικό φινίρισμα στο μακιγιάζ τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

Anne Hathaway: Έκανε το πιο glam manicure που έχουμε δει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Υιοθέτησε το naked shimmer μανικιούρ!

HerNewskl

Αθηνά Οικονομάκου: Υιοθέτησε το cream latte μανικιούρ

HerNewskl

Οι βιταμίνες που βοηθούν τα μαλλιά σας να μακρύνουν!

HerNewskl