HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Απαιτεί μια «συγγνώμη» από τον Ουίλιαμ πριν επανενωθεί με τη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να απαιτεί μια συγγνώμη από τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την καρκινοπαθή Κέιτ Μίντλετον , εάν αυτός και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να επιστρέψουν στη βασιλική οικογένεια για να αναλάβουν ενδεχομένως τα καθήκοντά τους ως εργαζόμενα βασιλικά μέλη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους το 2020 μετά από μια περίοδο κακού τύπου από το βρετανικό κοινό και μια επιδείνωση της σχέσης με τα μέλη της οικογένειας.

Κατευθύνθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Καλιφόρνια, σε μια προσπάθεια να τα καταφέρουν μόνοι τους με τον γιο τους πριν αποκτήσουν μια κόρη. Εκεί έξω, προσπάθησαν να συνάψουν τηλεοπτικές συμφωνίες και προσπάθησαν να αναπτύξουν το ίδρυμά τους και διατηρούν την παρουσία τους στους Αγώνες Invictus.Αλλά τώρα θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην βασιλική οικογένεια αν και ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να θέλει μια τεράστια συγγνώμη προτού αποφασίσει να προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα με τον μεγαλύτερο αδερφό του, με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα από τότε που ήταν μικρά παιδιά.

«Θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδερφό του, ώστε τα παιδιά να μπορούν να έχουν κάποιο είδος σχέσης», είπε ο Tom Quinn , ένας βασιλικός συγγραφέας, στην The Mirror. «Αλλά αυτός και η Μέγκαν εξακολουθούν να πιστεύουν ότι πρέπει πρώτα να λάβουν μια συγγνώμη από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ».

« Ο Χάρι έχει μιλήσει σε φίλους για τη λύπη του που δεν έχει στενότερη σχέση με την ανιψιά και τους ανιψιούς του, αλλά αυτό που τον αναστατώνει ακόμα περισσότερο είναι η προοπτική της Λίλιμπετ και του Άρτσι να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις».

«Έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αν λάβει συγγνώμη από την οικογένειά του, τότε είναι έτοιμος να συγχωρέσει, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».Το τελευταίο πράγμα που ακούστηκε δημόσια ήταν ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αυτή που επικοινώνησε με την Κέιτ Μίντλετον , μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο, για να της ευχηθεί και να της προτείνει να ξανανοίξουν την “πόρτα” η μια στην άλλη.

Λέγεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν δεκτική στην ιδέα, αν και δεν πίεζε τον σύζυγό της να περάσει μια γέφυρα που δεν σκοπεύει να περάσει. Στη συνέχεια, εβδομάδες αργότερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να έλεγε στους φίλους του ότι δεν θα επέτρεπε στον μικρότερο αδερφό του να προσφέρει βοήθεια στον βασιλιά Κάρολο Γ’ μετά τη διάγνωση του καρκίνου.

Έτσι, σε σχέση με αυτό, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να διορθώσει τα πράγματα και λαμβάνει μέτρα για να το κάνει, αλλά ότι είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που φαίνεται να μην είναι διατεθειμένος να επιδιορθώσει τη σχέση τους.

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πολύ δημόσιες ενέργειες του πρίγκιπα Χάρι τα τελευταία χρόνια θα έχουν προκαλέσει επίσης ζημιά, όπως η περιβόητη συνέντευξη της Oprah και τα απομνημονεύματά του το 2023, Spare.

Συνεχίζονται τα “χτυπήματα” στο παλάτι: Ο πρίγκιπας Χάρι εμπλέκεται στην υπόθεση σωματεμπορίας του P Diddy

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sofia Vergara: Γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του ο πρώην σύζυγός της Joe Manganiello

HerNews ka

Khloé Kardashian: Aπάντησε στις φήμες περί photoshop στις φωτογραφίες της!

HerNewskl

Γαλλία: Σκάνδαλο υιοθετημένων «κλεμμένων παιδιών» – Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη

Her News