HerNews.gr
Διεθνή

Leonardo DiCaprio: Αρραβωνιάστηκε με την Vittoria Ceretti;

Ο Leonardo DiCaprio και η κοπέλα του, Vittoria Ceretti , πυροδότησαν φήμες αρραβώνων καθώς το μοντέλο από την Ιταλία εθεάθη να φορά ένα νέο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Η Vittoria Ceretti, 25 ετών, καμάρωνε το τεράστιο δαχτυλίδι της ενώ έτρωγε μεσημεριανό με τον DiCaprio σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο στο Λος Άντζελες την Τρίτη.

Ο Leonardo DiCaprio ήταν ντυμένος casual με ένα λευκό μπλουζάκι και σορτς και προσπάθησε να μην γίνει αντιληπτός με το χαρακτηριστικό μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ LA Dodgers και μια μάσκα προσώπου δεμένη στο πηγούνι του.

Εν τω μεταξύ, η Ceretti φαινόταν cool με ένα φαρδύ τζιν με ζώνη και ένα ασπρόμαυρο πουλόβερ πάνω από ένα λευκό τανκ.

Συνδύασε το look με φουτουριστικά μαύρα γυαλιά ηλίου Balenciaga και στοίβες από ασημένια κολιέ με αλυσίδα. Ωστόσο, ήταν το ασημένιο δαχτυλίδι της που έκανε πραγματικά την εμφάνισή της να ξεχωρίσει.

Το ζευγάρι έδειξε κάποιες σπάνιες στιγμές τρυφερίτητας, με τον DiCaprio να ταΐζει γλυκά το μπουρίτο του στη μελαχρινή καλλονή.

Σε μια άλλη αξιολάτρευτη στιγμή, η Ceretti τύλιξε το χέρι της γύρω από τους ώμους του DiCaprio καθώς παρήγγειλαν το γεύμα τους στον πάγκο.

Δεν είναι σαφές εάν το δαχτυλίδι της Ceretti είναι στην πραγματικότητα δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά το μοντέλο δεν έχει φορέσει το κόσμημα σε καμία πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram.

Ο σταρ του «Τιτανικού» και η Ceretti πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ραντεβού το περασμένο καλοκαίρι, όταν εθεάθησαν να βγαίνουν σε ένα κλαμπ στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Από τότε, το ζευγάρι έχει κυκλοφορήσει πολλές φορές μαζί και έχουν περάσει ακόμη και χρόνο ο ένας με τις οικογένειες του άλλου.

«Περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να γνωρίζονται σε βαθύτερο επίπεδο», είπε μια πηγή.

Leonardo DiCaprio: Η σύντροφός του Vittoria Ceretti του πιάνει τον… πισινό σε δημόσιο χώρο – (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς κατάφερε η Ashley Olsen να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της;

Her News

Zayn Malik: TikToker ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών – «Ζητούσε τρίο»

HerNews ka

Madonna: “Αυτοί ήταν καιροί που δεν έπρεπε να δείχνεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα”

HerNewskl