HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Απασφαλίζει» η Πάολα για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η κόρη της

Η Πάολα μίλησε στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» και στον Μαυρίκιο Μαυρικίου καθώς πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε στην Κύπρο σε ένα κατάμεστο νυχτερινό κέντρο.

Μεταξύ άλλων η Πάολα μίλησε για το πως καταφέρνει να εξισορροπεί τη μητρότητα με την καριέρα, αλλά και για τα επικριτικά σχόλια που είχαν γίνει στο παρελθόν όταν η κόρη της Παολίνα Ζογλοπίτη την επισκεπτόταν στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν και χόρευε μαζί της στην πίστα.

«Είναι το εύκολο. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τη μουσική από παιδί, οι γονείς μου είναι δυο άνθρωποι της μουσικής. Ήταν φυσικό και επόμενο μιας και είχα ένα μικρό ταλέντο, δώρο από τον Θεό να βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο και να κάνω μουσική. Το να κάνω παιδί ήταν πάλι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για εμένα… ερωτεύτηκα, έκανα το παιδί μου.. αγαπούσα τη μουσική, είχα αυτό το μικρό ταλέντο, κάνω μουσική. Έτσι απλά! Ποιος μπορεί να με εμποδίσει να είμαι μαμά και καλλιτέχνης ; Κανένας», δήλωσε αρχικά η Πάολα.«Αν είχε τέτοιους δημοσιογράφους τότε που πήγαινα εγώ στη μαμά και στον μπαμπά μου θα έλεγαν παραπάνω μάλλον. Δεν είδαν εμένα πόσο συχνά ήμουν στους γονείς μου. Στη δουλειά της μαμάς της ήταν», πρόσθεσε η Πάολα για τα σχόλια που είχαν γίνει στο παρελθόν.

ΔΕΘ 2022: Η Πάολα έβαλε «φωτιά» στη σκηνή μαζί με την κόρη τηςΚλείνοντας η τραγουδίστρια τόνισε ότι: «Δεν ήταν πρώτο τραπέζι να πίνει ουίσκι. Ερχόταν στις γιορτές όπως η μαμά μου, ο αδερφός μου. Δηλαδή είναι καλύτερο να αφήσω το παιδί μου στο σπίτι με μία γυναίκα να το προσέχει; Αφού είναι όλη η οικογένεια μου εκεί όπου εμφανίζομαι, να λείπει το παιδί μου; Εξάλλου είναι ένα σκηνικό που το ξέρω τόσο καλά, το έζησα όταν ήμουν εγώ παιδί».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αλλαγή σοκ για την Πάολα: Δείτε φωτογραφίες από το νέο της look

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Στην προηγουμένη μου ζωή ήμουν Βραζιλιάνα χορεύτρια γιατί έχω υπερυψωμένα οπίσθια»

HerNews ka

Ζήνα Κουτσελίνη: “Η Ρούλα μου δείχνει έναν άνθρωπο έτοιμο για όλα. Είχε ξεγελάσει πολλούς”

HerNewskl

Survivor: Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο – «Είσαι η ντροπή της Κύπρου, κοιτάς μόνο τον κω… σου»

Her News