HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να κάνετε ένα μπάνιο να φαίνεται ανανεωμένο χωρίς να το ανακαινίσετε

Ένα μπάνιο μπορεί να ανακαινιστεί χωρίς να το ανακαινίσετε πλήρως. Εάν ο χώρος σας φαίνεται παλιός και βαρετός, θα χαρείτε να μάθετε ότι δεν χρειάζεται ακόμα μια ολική ανακαίνιση. Μπορείτε να δώσετε σε αυτόν τον χώρο μια λάμψη με νέα προϊόντα και λίγη έμπνευση και δημιουργικότητα.

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, σας έχουμε μερικές προτάσεις για το πώς να ανανεώσετε το μοντέρνο μπάνιο σας, με οικονομικό προϋπολογισμό. Ρίξτε μια ματιά και ξεκινήστε.

1. Ανανεώστε τον φωτισμό

Ένα μπάνιο με φώτα δίπλα στον καθρέφτηΈνας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια εμφάνιση στο μπάνιο χωρίς να αλλάξετε εντελώς τους εσωτερικούς χώρους είναι να ανταλλάξετε τα παλιά φώτα με νέα. Ίσως προσθέστε ακόμη και ένα statement φως, όπως ένα μενταγιόν πάνω από την μπανιέρα, ή βάλτε πιο γλυπτά φωτιστικά τοίχου για να δώσετε στο δωμάτιο μια αίσθηση πολυτέλειας. Με διαφορά, ο ευκολότερος τρόπος για να ενημερώσετε τον φωτισμό του μπάνιου είναι να τοποθετήσετε απλίκες που λειτουργούν με μπαταρία. 

2. Αλλάξτε τον καθρέφτη

Ένα μπάνιο με πράσινο νιπτήρα και οργανικό καθρέφτηΈνας καθρέφτης μπάνιου δεν έχει απλώς λειτουργική αξία. Προσθέτει επίσης μια διακοσμητική πινελιά, ειδικά αν επιλέξετε τα πιο περίτεχνα σχέδια. Εάν το δικό σας είναι ένα μικρό μπάνιο, τότε σκεφτείτε απλώς να αλλάξετε τον καθρέφτη για ένα πιο κομψό και έξυπνο σχέδιο. Σκεφτείτε χρυσούς σκελετούς και οργανικά σχήματα.

Η προσθήκη ενός εντυπωσιακού νέου καθρέφτη, με ένα ενδιαφέρον πλαίσιο, για παράδειγμα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε κάτι νέο και εντυπωσιακό για να κάνετε το μπάνιο σας να μοιάζει με σπα.

3. Προσθέστε ένα φρέσκο χρώμα

Ένα μπάνιο βαμμένο μπλεΗ γυαλιστερή βαφή σε φωτεινό τόνο είναι ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στο μπάνιο. Τα μικρά μπάνια μπορούν να διαχειριστούν μια πολύχρωμη βαφή τοίχου, επειδή πολλές φορές η εργασία με πλακάκια καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της διαθέσιμης επιφάνειας τοίχου. Επίσης, σκεφτείτε να βάψετε την οροφή. Λάβετε υπόψη τα χρώματα στα πλακάκια του μπάνιου και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα χρώμα βαφής που προσθέτει μια ωραία αντίθεση. Για παράδειγμα, αν τα πλακάκια του μπάνιου είναι γκρι και λευκά, σκεφτείτε ένα λαμπερό πράσινο της άνοιξης στους τοίχους και την οροφή και στη συνέχεια, προσθέστε ασορτί πετσέτες και αξεσουάρ για να δέσετε ολόκληρο τον χώρο.

Πέρα από τα χρώματα, ακόμα και μια ταπετσαρία μπάνιου μπορεί να προσθέσει ένα υπέροχο χρώμα και στάμπα στο χώρο. Σκεφτείτε να προσθέσετε ταπετσαρία πίσω από τον καθρέφτη ή την οροφή. Στη vipart.gr μπορείτε να βρείτε αμέτρητα σχέδια για να διαλέξετε.

4. Αναβαθμίστε τον χώρο αποθήκευσης

Ένα μπάνιο με αποθήκη καλλωπισμούΑφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τον χώρο αποθήκευσης του μπάνιου , τις δυνατότητές του και τον σχεδιασμό του. Ίσως η αλλαγή των ντουλαπιών του μπάνιου, το βάψιμο ή ακόμα και το γυάλισμά τους θα μπορούσε να μεταμορφώσει την εμφάνιση του δωματίου. Εάν το δωμάτιό σας έχει χώρο, προσθέστε μια λεπτή, ψηλή μονάδα σε μαύρο ματ ή μπρονζέ για να αποθηκεύετε τις πετσέτες και τα προϊόντα περιποίησης μακριά από τον πάγκο σας. 

5. Αλλάξτε τη βρύση σας

Ένα μπάνιο με χάλκινες βρύσεςΤα κομμάτια υλικού μπάνιου είναι εκείνα τα μικροσκοπικά αλλά σημαντικά στοιχεία που προσθέτουν στρώματα στυλ στο δωμάτιο. Σκεφτείτε τη βρύση που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Ένα παλιό εξάρτημα από ανοξείδωτο ατσάλι θα μειώσει την εμφάνιση του δωματίου, αλλά μια κομψή, έξυπνη βρύση θα κάνει το μπάνιο να φαίνεται σαν ένας βελούδινος χώρος.

Ο ορειχάλκινος εξοπλισμός είναι μια μεγάλη τάση στο μπάνιο , καθώς είναι διαχρονική και λειτουργεί σε τόσες πολλές παλέτες χρωμάτων και υλικών, ειδικά σε συνδυασμό με ξύλο και άλλα φυσικά υλικά στο μπάνιο.

Συμβουλές για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα συνεχώς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες από κραγιόν από τα ρούχα

HerNews ka

Πως να συνδυάσετε παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία στη διακόσμηση της κουζίνας σας

HerNews ka

Πως να κάνετε τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας πιο minimal

HerNews ka