HerNews.gr
Beauty

Αλλαγή σοκ για την Πάολα: Δείτε φωτογραφίες από το νέο της look

Σε μια μεγάλη αλλαγή προχώρησε η Πάολα στην εξωτερική της εμφάνιση κάτι που εξέπληξε τους θαυμαστές της καθώς τα τελευταία χρόνια διατηρεί το κλασικό και αγαπημένο της μαύρο χρώμα.

Ειδικότερα, σε όποια αλλαγή έκανε η Πάολα τα τελευταία χρόνια πάντοτε γυρνούσε στο μαύρο και απλώς πειραματιζόταν με το μήκος των μαλλιών της.

Αυτή τη φορά, η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή που έχει κάνει στα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια, βάφοντάς τα σε μια απόχρωση ginger.

Η αποκάλυψη έγινε από τον καλό της φίλο Σάββα Σπαθαρίδη ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Πάολα η οποία έκανε το ντεμπούτο της με τα νέα της μαλλιά.Να θυμίσουμε ότι η Πάολα το τελευταίο διάστημα πειραματιζόταν κυρίως με το μήκος των μαλλιών της, καθώς από τότε που έκανε τη μεγάλη αλλαγή από το έντονο ξανθό χρώμα σε καστανά και έπειτα σε μαύρα δεν είχε κάνει κάποια άλλη extreme αλλαγή.

«Στο παρελθόν φορούσα ό,τι υπάρχει, τώρα δεν φοράω τακούνια και δεν βάφομαι, ούτε πούδρα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα σχετικά με την εμφάνισή της.

Πάολα: Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «Σε χρειάζομαι» στο οποίο πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά η κόρη της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαδεροθεραπεία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νέα τάση των stars

Her News b

Over exfoliating: Πώς θα επανορθώσετε τη φθορά;

HerNewskl

Kim Kardashian: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά μακιγιάζ

HerNewskl