HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: “Όταν το έχω κάνει στη δική μου εκπομπή, δεν έχω το δικαίωμα να το ζητήσω από άλλους”

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάρει ανοιχτά θέση για τη δημοσίευση που έγινε των φωτογραφιών από την κηδεία της μητέρας της Σίσσυ Χρηστίδου.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε τη γνώμη της χωρίς να φοβάται τίποτα έκανε μια αιχμηρή τοποθέτηση στον αέρα της εκπομπής της “Super Κατερίνα”. Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε πει αρκετά εκνευρισμένη σε σχέση με αυτήν την κατάσταση ότι:

“Ομολογώ πως με θλίψη, μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεσή μας, χθες 6/2, στην κηδεία της μητέρας μου πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση”.

Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε ανοιχτά ότι:
“Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο, για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα, μιλάω για τον εαυτό μου, να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου”.

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα για Τάσο Ξιαρχό: «Αυτοί οι άνθρωποι χρήζουν αγάπης»

Her News b

Τι σχέσεις έχουν σήμερα ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα από το «Bachelor»;

HerNews ka

Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια «έκπληξη» που θα ανακοινώσει το 12αρι της ελληνικής επιτροπής

HerNews ka