HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρίθηκε ένοχη από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας

Η ετυμηγορία της απόφασης του δικαστηρίου για την βασική κατηγορούμενη εκδόθηκε πριν από λίγο.

Στις 11.30 το πρωί η πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας Μαρίνα Ευαγγέλου, μετά από πολύμηνη διαδικασία, που συμπλήρωσε τους 15 μήνες, ανακοίνωσε την ετυμηγορία ενόρκων και τακτικών δικαστών για την υπόθεση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ομόφωνα ένοχη κήρυξε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας κάνοντας δηλώσεις τονίζοντας ότι πρόκειται για «τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και πλάνο».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ. Κούγιας: «Σήμερα δοκιμάστηκε και η αντοχή τακτικών δικαστών, αλλά κυρίως ο θεσμός των ενόρκων. Καθόλη την διάρκεια της διαδικασίας η πλειονότητα των ενόρκων , δυστυχώς, έδειξαν ασέβεια. Ειδικά οι κυρίες ήταν με ένα κινητό στο χέρι και αντάλλασσαν μηνύματα».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε τον σεβασμό στην Δικαιοσύνη καθώς είπε χαρακτηριστικά «σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου, όμως σεβαστότερα τα δικαιώματα της κατηγορουμένης» κι ανακοίνωσε ότι θα κατατεθεί έφεση σε βάρος της απόφασης που εκδόθηκε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πέθανε από καρκίνο ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Her News

Το αδιαχώρητο στους δρόμους της Αθήνας: Που καταγράφεται μποτιλιάρισμα, δείτε χάρτες με την κίνηση

Her News b

Ευλογιά των πιθήκων: 2 νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Her News