HerNews.gr
Ζώδια

Πώς θα επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο το ζώδιό σας;

Η πανσέληνος που ανατέλλει στις 26 Δεκεμβρίου είναι γνωστή ως Ψυχρή Πανσέληνος, καθώς ακολουθεί το χειμερινό ηλιοστάσιο και σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής με κρύο και παγωνιά.

Το τελευταίο φεγγάρι του 2023 παρουσιάζει μια ευκαιρία για συναισθηματική απελευθέρωση καθώς μπαίνουμε στο νέο έτος. Εδώ είναι όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Η πανσέληνος στον Καρκίνο εμφανίζεται στις 26 Δεκεμβρίου στις 7:33 μ.μ. ET, και θα εμφανίζεται πανσέληνος για περίπου τρεις ημέρες.

Ποιο είναι το αστρολογικό νόημα της πανσελήνου του Δεκεμβρίου 2023;

Στην αστρολογική πρακτική της χαρτογράφησης της σελήνης , οι πανσέληνοι είναι γνωστές ως περίοδοι ανάπαυσης και απελευθέρωσης. Αλλά παίρνουν επίσης τη γεύση άλλων κοσμικών γεγονότων.

Με τον Δία ανάδρομο στον Ταύρο και τον Κρόνο στους Ιχθύς παρόντες, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε τυχόν παρατεταμένες δυσαρέσκειες και να αγκαλιάσουμε αποφάσεις για τέτοια θέματα.

Την προηγούμενη μέρα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα δει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, επιτρέποντάς μας να αγκαλιάσουμε τις πιο εσωτερικές μας επιθυμίες. Την ίδια μέρα, ο Άρης στον Τοξότη θα προσεγγίσει τους κόμβους του πεπρωμένου, οδηγώντας μας να κάνουμε επιλογές που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σε συνδυασμό με τη σύνδεσή του με τον Άρη, στις 27 Δεκεμβρίου μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, η συμμαχία μεταξύ του ήλιου στον Αιγόκερω και του ανάδρομου Δία μας δίνει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε προς αυτό που μας φέρνει χαρά. 

Παρακάτω, μάθετε πώς η πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Κριός

Καθώς η ζωή σας στο σπίτι εξελίσσεται, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μεταμορφώσετε τον χώρο διαβίωσής σας ώστε να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με την προσωπικότητά σας. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναδιακοσμήσετε και να βελτιώσετε διάφορα μέρη του σπιτιού σας για να διευκολύνετε αυτήν την αλλαγή. Να είστε έτοιμοι για μια αλλαγή στις αισθητικές σας προτιμήσεις ενώ προχωράτε σε αυτή τη διαδικασία.

Ταύρος

Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για εσάς, στην οποία αρχίζετε να μεταμορφώνεστε με ταχύτερους ρυθμούς. Πολλά από τα πράγματα που ήταν σημαντικά για εσάς δεν είναι πλέον καθώς είναι στο επίπεδο της επιφάνειας. Η πανσέληνος απαιτεί να “μπεις” βαθιά μέσα σου, οπότε πιάσε δουλειά!

Δίδυμοι: 10 αλήθειες για το πιο παρεξηγημένο ζώδιο | in.gr

Δίδυμοι

Η λίγη παραγωγική διασκέδαση μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αίσθηση ορμής. Η επιδίωξη ενός χόμπι ή η παρακολούθηση ενός μαθήματος που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και έμπνευση, τροφοδοτώντας την πνευματική και συναισθηματική σας ανάπτυξη τις επόμενες εβδομάδες. 

Καρκίνος

Έχετε μια δυνατή φωνή που θέλει να προσεγγίσει τους ανθρώπους και να ακουστεί. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια μέσα σας για να μιλήσετε για όσους δεν μπορούν. Η σιωπή δεν θα βοηθήσει κανέναν, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε όσους έχουν ανάγκη και να ενθαρρύνετε τους άλλους να τους αγκαλιάσουν.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε την πανσέληνο για να θεραπευτείτε από τραύματα του παρελθόντος και στενοχώριες. Ασχοληθείτε με το υποσυνείδητό σας και φέρτε αυτά τα συναισθήματα στην επιφάνεια για να διορθώσετε τα συναισθήματά σας και να γίνετε μια πιο εξελιγμένη εκδοχή του εαυτού σας. Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να προχωρήσετε και να βρείτε την ειρήνη μέσα σας.

Σχέσεις με Παρθένο: Πώς αντιδρά ο Παρθένος στο ενδεχόμενο σχέσης με τα υπόλοιπα ζώδια; | healthweb.gr

Παρθένος

Ίσως σας είναι πιο εύκολο να αφήσετε γνωστούς που δεν υποστηρίζουν τους τρέχοντες στόχους σας. Εστιάστε σε άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας και είναι πρόθυμα να διατηρήσουν μια δυνατή και διαρκή φιλία καθώς η ομάδα σας εξελίσσεται. Να είστε ανοιχτοί στη δημιουργία δεσμών με αυτούς που σας υποστηρίζουν πλήρως. 

Ζυγός

Αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε νέους ρόλους ή μονοπάτια μέσα στην δουλειά σας. Έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε το πάθος σας, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που θέλετε προσεκτικά και να λάβετε αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με το μελλοντικό σας όραμα και τους στόχους της καριέρας σας.

Σκορπιός

Η εστίαση στην παρούσα στιγμή θα σας επιτρέψει να βρείτε ισορροπία και να μειώσετε το αίσθημα ότι σας κατακλύζουν απρόβλεπτα γεγονότα. Αντί να ανησυχείτε συνεχώς για το τι θα ακολουθήσει, προσπαθήστε να προσέχετε το παρόν και να λαμβάνετε τα πράγματα μια μέρα τη φορά. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο προσγειωμένοι.

Τοξότης: Μεγάλο αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα - Γεννημένοι εξερευνητές | Fresh 96.1

Τοξότης

Είναι σημαντικό να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας, ειδικά μετά την περίοδο των διακοπών. Οι υπερβολικές δαπάνες και οι υπερβολές μπορούν γρήγορα να σας δημιουργήσουν σύγχυση. Με τη δέσμευση για έναν προϋπολογισμό και ένα σχέδιο αποταμίευσης, μπορείτε να προετοιμαστείτε για απροσδόκητα έξοδα και να χτίσετε ένα πιο σταθερό οικονομικό μέλλον.

Αιγόκερως

Η επιθυμία να συγχωνευτείτε με κάποιον άλλον είναι έντονη, δημιουργώντας έναν οικείο δεσμό με τον αγαπημένο σας. Θέλετε να συνδεθείτε σε ένα βαθύ επίπεδο και να φτάσετε σε ένα αίσθημα υπέρβασης με έναν άλλον. Αν αυτό δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να χαθείτε στην τέχνη ενός χόμπι ή μιας ενασχόλησης.

Υδροχόος

Εάν αντιμετωπίζετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα, όπως ο υπερβολικός ύπνος ή η εξάντληση, είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα στα τελετουργικά σας για να ενισχύσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας. Αν αυτό συνεπάγεται τον καθορισμό ορίων, μη διστάσετε να το κάνετε για να φροντίσετε τη δική σας ευημερία.

Ιχθύες

Για να πλοηγηθείτε στις τρέχουσες μάχες εξουσίας στην εργασία, μπορεί να είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε την εξουσία σας ή ακόμα και να σκεφτείτε να αλλάξετε τη θέση σας. Αφιερώστε χρόνο για να σχεδιάσετε στρατηγική και να αντιμετωπίσετε προσεκτικά την κατάσταση. Κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές, μπορείτε να εργαστείτε για μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική καριέρα που διαρκεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής του Τοξότη

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31 Ιανουαρίου έως 6 Φεβρουαρίου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου

HerNewskl