HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρίνα Σάττι: «Παγώνουν» όλες οι πρόβες της για τη Eurovision μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι που φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς την Τρίτη 2/4 «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της.

Ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών έπειτα από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και βύθισε σε θλίψη την οικογένειά του.

Η Μαρίνα Σάττι έχασε τον πατέρα της: Ποιος ήταν ο Οσμάν Αλί Σάττι - Queen.grΜάλιστα αυτή είναι μια πολύ απαιτητική περίοδος για την τραγουδίστρια λόγω της συμμετοχής της στη Eurovision και όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης 3/4 μέσω της εκπομπής «Breakfast@Star», διακόπτονται οι πρόβες και ακυρώθηκαν όλες οι εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές προσωρινά λόγω πένθους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η εταιρία της Μαρίνας Σάττι είναι στο πλευρό της κατανοώντας απόλυτα το βαρύ πένθος της τραγουδίστριας.

Η Μαρίνα Σάττι θα βρίσκεται στο Μάλμε στη Σουηδία όταν θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα της.

Θρήνος για τη Μαρίνα Σάττι: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Master Chef: Γιατί ο Παύλος είναι η «όαση» στην εποχή των ριάλιτι

Her News b

Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του Survivor για την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης – «Το να έχεις μια τέτοια ρετσινιά είναι πολύ άσχημο»

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Το περιστατικό bullying που βίωσε στην παιδική ηλικία της

Her News