HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς: «Με φλερτάρουν πιο έντονα οι γυναίκες παρά οι άντρες»

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του «My Style Rocks» κάνει ζάπινγκ και βαθμολογεί τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Η Κατερίνα Καινούργιου πρέπει να πει στον αρχισυντάκτη της ότι για μια εβδομάδα έχει ωτίτιδα, να δούμε πώς θα είναι. Η Φαίη Σκορδά έχει ‘κύματα’, όμως ξέρει να φέρνει το καράβι πάντα στο λιμάνι. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι το ηφαίστειο που κάνει έκρηξη από μόνο του».Ο ίδιος συμπληρώνει:

«Η Βίκυ Καγιά κάνει σπουδαίο το όνομά της όταν απουσιάζει και όχι όταν είναι παρούσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω σε ποιο άλλο μέρος θα καθίσει, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη ό,τι και να κάνει. Η Ζενεβιέβ είναι μια γυναίκα χορτασμένη, είναι ωραίο να κατευθύνει μια εκπομπή με ραντεβού, στη μόδα δε μου άρεσε, δε θέλει τέτοια μαγκιά».

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μιλάει και για τον ίδιο:

«Όταν στο σχολείο έκανα τον τσολιά, αισθάνθηκα ότι είναι μια φούστα αυτό που φοράω και μου άρεσε. Το πρώτο τακούνι που φόρεσα ήταν της δασκάλας μου, μου άρεσε ο θόρυβος που έκανε και το φόρεσα. Ερωτεύτηκα πλατωνικά άνδρες αλλά και γυναίκες. Η ζωή μου συναισθηματικά ανήκει πιο πολύ στις γυναίκες, με φλερτάρουν πιο έντονα οι γυναίκες παρά οι άντρες. Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι αυτό το θηλυπρεπές που κάποια στιγμή βγάζω, που είναι το θεατρικό της υπόθεσης, ότι μπορεί να είναι ένα αστείο ή ότι μπορεί να είναι ένας ρόλος. Σε κάποιους που επίμονα μου το κάνουν, σχεδόν απειλητικά, λέω παιδιά δεν είναι ρόλος, είμαι gay»,αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς. «Είμαι πολύ πουριτανός αν και δε φαίνεται, δεν κάνω ποτέ γυμνισμό. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά για πάρα πολύ λίγο. Μόλις κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι άλλο στην σχέση μου, το τέλειωσα», κατέληξε, ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τα τελευταία χρόνια η σχέση μας με τον πατέρα μου έχει μπερδευτεί, είναι δύσκολη»

Her News b

«Φως στο Τούνελ»: Ο βιαστής με το τατουάζ και ο όρκος σιωπής που ζήτησε θύμα δολοφονίας

Her News

Νίκη Κάρτσωνα: «Είχα πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά»

Her News