HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Συνεχίζει τα «καρφιά» για τον Gerard Pique – «Με πήγαινε πίσω»

Η Shakira απόλαυσε πρόσφατα μια πολύ διασκεδαστική συνέντευξη με τον Jimmy Fallon στο ‘The Tonight Show’ , όπου η Κολομβιανή τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί της πήρε τόσα πολλά χρόνια για να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ.

Το “Las Mujeres Ya No Lloran” είναι το νέο άλμπουμ της Shakira και εξήγησε ότι ο τίτλος αντικατοπτρίζει μια αλλαγή στις κοινωνικές προσδοκίες για τις γυναίκες, αλλά αποκάλυψε επίσης τον “παράγοντα συζύγου” γιατί δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ πολύ νωρίτερα.

Η Shakira μίλησε για το κενό επτά ετών μεταξύ του τελευταίου της άλμπουμ και του προηγούμενου, El Dorado, αποδίδοντάς το στον πρώην σύζυγό της. «Έβγαζα μουσική εδώ κι εκεί», εξήγησε η τραγουδίστρια, «αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φτιάξω μια δουλειά. Δεν είχα χρόνο. Ήταν ο παράγοντας του συζύγου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Χωρίς να αναφέρει το όνομα του πρώην συζύγου της, Gerard Pique , η τραγουδίστρια δήλωσε: «Τώρα είμαι χωρίς σύζυγο. Ο σύζυγος με πήγαινε πίσω. Τώρα είμαι ελεύθερη! Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω!».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Shakira υπέβαλε τους γοφούς της σε ένα τεστ ανιχνευτή ψεύδους και ενώθηκε με τον Jimmy Fallon και την Drew Barrymore για ένα τεστ πολυγράφου για να αποδείξει μια για πάντα ότι οι γοφοί της δεν λένε ψέματα.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ έβαλε τα φώτα της δημοσιότητας στις γυναίκες για άλλη μια φορά με την εμφάνισή της στο σόου, έχοντας τη δύναμη να δείξει την ανθεκτικότητα, τη δύναμη και την επιτυχία της στη μουσική βιομηχανία παρά το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή μερικές φορές.

Σπάει τη σιωπή της η Shakira: «Ελπίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που γράφω για τον Gerard Pique»

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Καταθέτει κατά των ομάδων της εφημερίδας Mirror στο δικαστήριο του Λονδίνου

HerNews ka

Margot Robbie: Μιλάει στη νοηματική με κωφό θαυμαστή και το βίντεο γίνεται viral

HerNews ka

Ariana DeBose- Oscars 2022: Η πρώτη έγχρωμη ομοφυλόφιλη γυναίκα που κερδίζει βραβείο ερμηνείας

HerNewskl