HerNews.gr
Διεθνή

Ιορδανία: Ο λαμπερός γάμος της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Έλληνα επιχειρηματία Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη

Τελέστηκε την Κυριακή, στο Αμάν της Ιορδανίας ο γάμος της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Έλληνα επιχειρηματία Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη.

Η πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ με τη βασίλισσα Ράνια Αλ-Αμπντάλα της Ιορδανίας και ο αρραβώνας της που ανακοινώθηκε πέρυσι, έγινε πρωτοσέλιδο.

Η πριγκίπισσα Ιμάν έφτασε στο σημείο της τελετής φορώντας ένα λευκό φόρεμα με δαντελένιο πέπλο, συνοδευόμενη από τον αδελφό της, διάδοχο του θρόνου, Χουσεΐν. Σα μαλλιά της φορούσε τη βασιλική τιάρα της μητέρας της, ενώ τόσο το νυφικό της, όσο και το φόρεμα της μητέρας της ήταν δημιουργίες του οίκου Dior και της Μαρίας Γκρατσία Τσουρί.

Το νιόπαντρο ζευγάρι ορκίστηκε στο Κοράνι, ενώ ένας ιερέας του παλατιού εκθείασε τον γάμο ως μια εξαιρετική αρετή στο Ισλάμ.

Στη συνέχεια, ο βασιλιάς, η πριγκίπισσα Ιμάν και ο Θερμιώτης υπέγραψαν το γαμήλιο έγγραφο, ενώ ένα μουσικό συγκρότημα από την πόλη Μάαν της νότιας Ιορδανίας τραγουδούσε παραδοσιακά γαμήλια τραγούδια.

Μέρος του μυστηρίου κάλυψε ζωντανά το κρατικό κανάλι της Ιορδανίας ενώ αργά το βράδυ η βασίλισσα Ράνια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του ζευγαριού. Μαζί με τις ευτυχισμένες οικογενειακές της στιγμές η βασίλισσα θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της τα εξής:

«Νιώθουμε σαν μόλις χθες που η μικρή μας πριγκίπισσα Iman φώτισε για πρώτη φορά τον κόσμο μας. Ο πατέρας σου σε κράτησε στην καρδιά του πριν σε κρατήσει στην αγκαλιά του. Έχετε το χαμόγελό του, το γέλιο στα μάτια του και την συμπονετική καρδιά του. Θα είσαι πάντα το κοριτσάκι του. Και τι στοργική αδερφή: η καλύτερη φίλη του Αλ Χουσεΐν, η έμπιστη του Χασέμ και η αδελφή ψυχή της Σάλμα. Θα θυμάμαι πάντα πώς, κάθε φορά που σου έδινα μια καραμέλα, άπλωνες αμέσως το χέρι σου και επέμενες «μια για τον Χουσεΐν».

Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για σένα, για μια κόρη που είναι ευγενική και ευλογημένη με την αγάπη όλων όσων τη γνωρίζουν. Είμαι τόσο περήφανη για σένα, για την ταπεινοφροσύνη, την τρυφερότητα και την αγνή ψυχή σου.

Σήμερα, ως «μητέρα της νύφης», είμαι γεμάτη χαρά και περηφάνια. Μέσα από τα δάκρυά μου βλέπω τους δύο παππούδες σου, να αναπαύονται εν ειρήνη οι ψυχές τους. Μπορώ σχεδόν να τους φανταστώ και τους δύο, να χορεύουν, να αστειεύονται και να γελούν όπως έκαναν τη νύχτα που παντρευτήκαμε ο πατέρας σου και εγώ. Σήμερα, ο αγαπημένος μου Αμπού Αλ Χουσεΐν, ο πατέρας σου, φίλησε το μέτωπό σου. Σε πήρε από το χέρι, όπως ακριβώς έκανε την ημέρα που έκανες τα πρώτα σου βήματα. Να θυμάστε πάντα την αγάπη για τον Τζόρνταν που κουβαλάτε στην καρδιά σας.

Μην ξεχάσεις ποτέ ότι είσαι Χασεμίτης Ιορδανή, η εγγονή του Αλ Χουσεΐν και η κόρη του Αμπντουλάχ. Ιμάν… Σε αυτή την όμορφη στιγμή, προσεύχομαι ο Θεός να σε ευλογεί και να σε προστατεύει και να σου χαρίζει τη ζωή της ευτυχίας που τόσο σου αξίζει. Συγχαρητήρια, habibti».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Μοιράστηκε το ερωτικό γράμμα που έλαβε το 2002 από τον Ben Affleck

HerNews ka

Jennifer Lopez: Το νέο της χορευτικό βίντεο στο TikTok αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να αψηφά τον χρόνο

HerNews ka

Adele: Αναβάλλεται η περιοδεία της για λόγους υγείας – Τι συμβαίνει με τη φωνή της

HerNews ka