HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Όλες οι πληροφορίες για τον γάμο τους

Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή αποφάσισαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου.

Το πρωί της Τετάρτης 10/4 ο Νίκος Γεωργιάδης προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις αναφορικά με τον επερχόμενο γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, με αφορμή σχετικά πλάνα από κοινή τους βραδινή έξοδο.

«Ο γάμος δεν θα γίνει φέτος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θα υπάρχει ένα πάρα πολύ αγαπημένο πρόσωπο το οποίο ο Βασίλης Μπισμπίκης τον αποκαλεί ήδη κουμπάρο», αποκάλυψε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να ρίχνει το όνομα του Κώστα Καπετανίδη στο «τραπέζι», ο οποίος φαίνεται ότι θα παντρέψει το ζευγάρι μαζί με τον Μανώλη Κονταρό.

«Ο γάμος όταν γίνει, εγώ θεωρώ ότι θα γίνει το 2025, θα είναι σε πολύ στενό κύκλο και θα ακολουθήσει πολύ μεγάλο γλέντι», πρόσθεσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το περασμένο Σάββατο που ο Μανώλης Κονταρός βρέθηκε στη σκηνή του J2US, χάρισε μια μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω…Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση απάντηση να δώσω…», ήταν η μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού, με τον σκηνοθέτη να εστιάζει στο μονόπετρο που φορούσε η η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Δέσποινα Βανδή αν σκοπεύει να παντρευτεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Ο ένας κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα».

Επίσης, το μεσημέρι της Δευτέρας 8/4 ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αν το δαχτυλίδι της τραγουδίστριας έχει συμβολικό χαρακτήρα.

«Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μονόπετρο γιατί τόσο καιρό λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι για να την ευχαριστήσει για την συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που πέρασε. Εδώ λοιπόν ακούμε για παντρειές για κουμπαριές και το επιβεβαίωσε και η Δέσποινα», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

 

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης της χάρισε μονόπετρο – Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάκης Γαβαλάς: “Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια;”

HerNewskl

Χρήστος Μάστορας: “Η τοξική επιθετικότητα της εποχής μεγεθύνεται σε κάποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης”

HerNewskl

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απόφαση για το όνομα της κόρης της και η επιστροφή στην τηλεόραση

Her News