HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Δείτε που θα περάσουν την 19η επέτειο του γάμου τους

Στις 9 Απριλίου 2005, ο τότε πρίγκιπας Κάρολος , διάδοχος του βρετανικού θρόνου, παντρεύτηκε την Καμίλα αφού έβγαινε μαζί της για περίπου πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό του από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 19 χρόνια αργότερα, πήγαν κρυφά στο Birkhall για να γιορτάσουν την επέτειό τους και εδώ είναι το κτίριο που σας αποκαλύφθηκε.

Θα είναι μια πολύ απαραίτητη απόδραση για το ζευγάρι μετά τη διάγνωση του καρκίνου του Βασιλιά τον Ιανουάριο και το επιπλέον άγχος της Καμίλα να πρέπει να αναλάβει αυξημένο φόρτο εργασίας καθώς ο σύζυγός της αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για να ξεκινήσει θεραπεία.

Μικρογραφία βίντεοΈτσι, για να γιορτάσουν την ημέρα που έκαναν τον γάμο τους, πήγαν στο κανονικό τους καλοκαιρινό σπίτι για έναν ήσυχο και οικείο χρόνο, καθώς δεν είναι το είδος των ανθρώπων που θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι και θα απολαύσουν τη δόξα της περίστασης.

«Ίσως θα το κάνουν για την εικοστή χρονιά», είπε ο Γκραντ Χάρολντ , πρώην μπάτλερ, στη Sun σχετικά με το αν θα διοργανώσουν πάρτι. «Αλλά συνήθως το γιορτάζουν ιδιωτικά μεταξύ των δύο τους. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει μια κάρτα και μετά ένα δώρο, όπως ακριβώς γιορτάζουν οι άλλοι».Τι είναι το Birkhall;

Βρίσκεται κοντά στο Κάστρο Balmoral, όπου πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ τον Σεπτέμβριο του 2022 και βρίσκεται στα Highlands της Σκωτίας περίπου 50 μίλια δυτικά του Αμπερντίν σε ένα κτήμα 50.000 στρεμμάτων του 18ου αιώνα κοντά στον ποταμό Muick.

Το Birkhall χτίστηκε το 1715 και μετρά πάνω από 300 χρόνια ζωής και είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη του βασιλιά για επίσκεψη λόγω του απίστευτου πράσινου και του τοπίου, γεμάτο όμορφα λουλούδια. Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ΄ είναι ένας τεράστιος υπέρμαχος του περιβάλλοντος.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για μένα, ιδιαίτερα επειδή το έφτιαξε η γιαγιά μου», είπε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος στο περιοδικό Country Life σε μια αναφορά για το Birkhall, που ήρθε στο φως το 2013. «Είναι το νηπιαγωγείο της παιδικής μου ηλικίας, το μόνο πράγμα που του έχω κάνει είναι να το τονίσω λίγο».

Βασιλιάς Κάρολος: Θα ανοίξει ξανά το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για το κοινό μετά από πέντε χρόνια

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: “Μια μέρα ήμουν στο ντους και βρέθηκα με μια τούφα μαλλιών στα χέρια μου”

HerNewskl

Η Blake Lively είναι έγκυος για τέταρτη φορά!

HerNewskl

Μαρία Σαράποβα: Στην Ελλάδα η διάσημη τενίστρια

Her News