HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Kinds of Kindness : H επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone θα είναι στο Φεστιβάλ Καννών

 Στις αρχές Ιανουαρίου, οι εικόνες μιας συγκινημένης Emma Stone που μαθαίνει για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού για τον ρόλο της στο Poor Things έγιναν viral. Παίζοντας την Bella Baxter, μια δημιουργία που φλερτάρει με τα όρια του ανθρώπου, στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, η Αμερικανίδα έχει τοποθετηθεί για άλλη μια φορά ως μια από τις καλύτερες ερμηνεύτριες της γενιάς της.

Η απόδειξη; Πράγματι, στις 10 Μαρτίου 2024, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, απέναντι στη Λίλι Γκλάντστοουν ή την Κάρεϊ Μάλιγκαν . Ένας δεύτερος θρίαμβος, αφού βραβεύτηκε το 2017 για τον ρόλο της στο La La Land του Damien Chazelle.

Η επόμενη ταινία της Emma Stone , για την οποία επανενώνεται με τον Γιώργο Λάνθιμο , μόλις ανακοινώθηκε στην επίσημη επιλογή του Φεστιβάλ Καννών 2024. Τι να περιμένουμε;

Emma Stone και Γιώργος Λάνθιμος: Μια διαρκής συνεργασία

Η Emma Stone και ο Γιώργος Λάνθιμος δεν είναι στην πρώτη τους προσπάθεια. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2018, στα γυρίσματα του The Favorite. Ένα έργο που φλερτάρει με το γκροτέσκο, όπου η Abigail, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Emma Stone , συσσωρεύει μικροπρέπεια για να ικανοποιήσει την αδύνατη φιλοδοξία της. Για τη Vogue, η ηθοποιός εξηγεί τη σχέση της με τον σκηνοθέτη: «Γνωριζόμαστε περίπου οκτώ χρόνια και ξεκινήσαμε να μιλάμε για αυτήν την ταινία την εποχή που κάναμε το The Favorite, το 2017. Στο μεταξύ, έχουμε κάνει ένα ταινία μικρού μήκους που ονομάζεται Bleat στην Ελλάδα στις αρχές του 2020, και μετά δουλέψαμε ξανά μαζί στη Νέα Ορλεάνη αυτό το φθινόπωρο, οπότε νιώθω ότι είναι μια συνεχής διαδικασία».

Η σχέση τους είναι τέτοια που εκτός από την πρωταγωνίστρια του Poor Things, η Emma Stone είναι μια από τους παραγωγούς (φαινόμενο όλο και πιο συχνό μεταξύ των Αμερικανών ηθοποιών, από τη Margot Robbie μέχρι τη Vanessa Kirby ).

Κατά τη διάρκεια της προωθητικής περιοδείας για το Poor Things, το δημιουργικό δίδυμο έχει ήδη αρχίσει να συζητά μαζί την αφήγηση της επόμενης ταινίας τους, που στην πραγματικότητα θα ήταν η τέταρτη συνεργασία τους: Kinds of Kindness . Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ταινία μεγάλου μήκους;

ΕΙΔΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ

Το Kinds of Kindness θα είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες πολύ σύντομα

Το Kinds of Kindness, που γράφτηκε από κοινού με τον Έλληνα συγγραφέα και θεατρικό συγγραφέα Ευθύμη Φιλίππου και γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη , παρουσιάζεται ως μια σύγχρονη ταινία, της οποίας η υπόθεση, που διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές ιστορίες. Στη βρετανική εφημερίδα The Guardian , ο Γιώργος Λάνθιμος εξηγεί: «Οι ηθοποιοί παίζουν έναν ρόλο σε κάθε ιστορία, οπότε παίζουν όλοι τρεις διαφορετικούς ρόλους».

Οι ηθοποιοί τα ονόματα των οποίων έχουν ήδη αποκαλυφθεί, είναι οι εξής: πρώτη η Emma Stone , χωρίς έκπληξη, αλλά και άλλοι ερμηνευτές των οποίων η ταινία δεν σηματοδοτεί την πρώτη τους συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο. Το κοινό θα μπορεί λοιπόν να βρει τον Άγγλο Joe Alwyn , ο οποίος ήταν στο καστ του The Favorite , καθώς και τον Willem Dafoe και τη Margaret Qualley , που έπαιξαν δευτερεύοντα ρόλο στο πιο πρόσφατο Poor Things. 

Ανακοινώθηκαν επίσης οι Jesse Plemons , Hong Chau και Mamoudou Athie , ενώ η ηθοποιός Hunter Schafer (που ανακαλύφθηκε στη σειρά Euphoria ) είπε στο ELLE ότι να κάνει «ένα μικρό καμέο» στην ταινία. Το soundtrack της ταινίας έχει συνθέσει ο Αμερικανός Τόμας Νιούμαν , στον οποίο οφείλουμε τη μουσική των American Beauty, Spectre και Skyfall .

Η ταινία θα βγει στις γαλλικές οθόνες στις 26 Ιουνίου 2024, μετά από μια παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών 2024.

Γιώργος Λάνθιμος: “Έφαγε” την Barbie στις Χρυσές Σφαίρες κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ταινίας με το «Poor Things»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Plácido Domingo σε μια ανεπανάληπτη συναυλία στην Ιερά Μονή Τοπλού – Κυριακή 9 Ιουλίου στην Σητεία

Her News

Joker: Folie á Deux: Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix

HerNews ka

Girls night: Οι πιο”girly” ταινίες για sleepover με τις φίλες

Her News b