HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Βούλγαρης: «Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις»

Οι Alcatrash ήταν καλεσμένοι το μεσημέρι της Παρασκευής 12/4 στην εκπομπή «Fay’s Time», όπου ο Ανδρέας Βούλγαρης μίλησε προσωπικά στη Φαίη Σκορδά για τη γέννηση του γιού του με την Κατρίνα Τσάνταλη.

Συγκεκριμένα μόλις το συγκρότημα κάθισε στον καναπέ της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά είπε: «Να ξεκινήσω λίγο με τον μπαμπά, μου επιτρέπετε;», αναφερερόμενη στον Ανδρέα Βούλγαρη.

«Λένε ότι είναι ίδιο. Είναι λίγο φωτοτυπία, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά αυτό είναι τώρα», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Βούλγαρης για την ομοιότητά του με τον γιό του.Στη συνέχεια, ερωτώμενος γιατί επέλεξαν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, ο Ανδρέας Βούλγαρης απάντησε: «Γιατί το κρατήσαμε κρυφό… Δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή… Πιστεύω αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό, κρατιέται. Είμαστε σε μία φάση που μαθαίνεται επί τούτου. Αν ήμασταν ακόμα στο “Καλό Μεσημεράκι” θα ήταν πιο δύσκολο γιατί θα έλειπα το μεσημέρι».

«Ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν είχα ποτέ φόβο, δεν ξέρω γιατί, δεν είπα ποτέ ότι θα το πιάσω και θα σπάει. Η Κατρίνα είναι τέλεια. Την παλεύει όσο μπορεί. Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά γενικά το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Βλέπω πως αλλάζει μέρα με τη μέρα και πάει προς Κατρίνα. Καλό είναι αυτό. Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις. Μόλις σε πετάξουν κολυμπάς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Φως στο Τούνελ»: Έρχεται σήμερα με αποκαλύψεις για τρεις υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη

Her News

Νίκος Κουρκούλης: «Έχουμε σκεφτεί το couples therapy με την Κέλλυ αλλά δεν πήγαμε»

HerNews ka

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει, αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα»

Her News