HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει, αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα»

Τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο για κάποιες δηλώσεις του, συνάντησε η κάμερα του Happy Day το βράδυ της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε για τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και την απάντηση του ηθοποιού που από κάποιους χαρακτηρίστηκε ως ειρωνική. 

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Εγώ με τον Μάρκο τον Σεφερλή όταν έκανε τα “Κατά Μάρκον” έπαιρνα το παιδί μου και καθόμασταν αγκαλιά και κατουριόμασταν στο γέλιο.

Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπουμε κάτι υψηλά ποιοτικό. Μας ενδιέφερε τόσο πολύ όμως το πόσο διαθέσιμος είναι να κάνει σαχλαμάρες, να δοθεί με όλη του την ψυχή που αυτό από μόνο του ήταν πολύ γοητευτικό»

Θοδωρής Αθερίδης: «Ο Μάρκος δεν πειράχτηκε. Με αγαπάει, είμαστε φίλοι»

Έτσι λοιπόν, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά, απάντησε: «Τι συνέβη ρε παιδιά: Είπα τα καλύτερα για τον Μάρκο και ποιος δε το κατάλαβε, δε ξέρω. Ο Μάρκος δεν πειράχτηκε, ίσα ίσα με πήρε και τηλέφωνο, δεν απάντησε ειρωνικά. Με αγαπάει, είναι ο μόνος που έρχεται τόσα χρόνια και βλέπει τις παραστάσεις μου. Είμαστε φίλοι. Εγώ τον εκτιμώ τον Μάρκο.

Εγώ πήγα να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους με τον Μάρκο με την έννοια ότι είναι ο πρώτος που έφερε κάτι στην Ελλάδα που μετά έγινε μόδα. Σήμερα όλοι οι stand up comedian παίζουν με τα λογοπαίγνια, ο πρώτος που το έκανε 25 χρόνια πριν, ήταν ο Μάρκος. Αυτό είπα, δεν είπα κάτι άλλο» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης βάζοντας τέλος σε φήμες που έκαναν λόγο για ειρωνεία από πλευράς του.

«Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα. Κάτι άλλο θα έχει γίνει»

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Αθερίδης ρωτήθηκε και για τα αιχμηρά σχόλια που έκανε πρόσφατα για εκείνον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον ίδιο να δείχνει ότι δεν πιστεύει ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.

«Δε ξέρω ότι μίλησε η Πηνελόπη για μένα. Μα ποιες δηλώσεις; Είπα ότι ο Κιμούλης είναι φίλος μου. Παιδιά δε μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει. Έτσι ξέρω. Ισχύει ότι δεν έχει υπάρξει σπουδαίος καλλιτέχνης αν δεν έχεις υπάρξει σπουδαίος άνθρωπος. Όταν θα γίνω καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνω και καλός καλλιτέχνης. Αποκλείεται η Πηνελόπη να έκανε επίθεση σε μένα, είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει απ’ ότι έχω καταλάβει. Κάτι άλλο θα έχει γίνει και δεν το έχω ψάξει καθόλου. Αποκλείεται» απάντησε έκπληκτος ο Θοδωρής Αθερίδης.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Απαντά στον Θοδωρή Αθερίδη- «Δεν περίμενε ότι θα βγούμε και στο δικό μας χώρο»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Χρονοπούλου: Ερωτηματικά για τον θάνατό της – Το ματωμένο νυχτικό που φορούσε και η θέση που βρέθηκε

HerNews ka

Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου, ένιωσα εξαπατημένη»

Her News b

«Famagusta»: Συγκινεί το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

HerNews ka