HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Για…μπύρες με την μητέρα της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να εθεάθη σε μια παμπ με τη μαμά της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ Μίντλετον, το Σαββατοκύριακο.

«Μου είπαν ότι πήγε σε μια παμπ στο Βόρειο Νόρφολκ το Σαββατοκύριακο με την πεθερά του, η οποία λέγεται ότι έμενε με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας για το Πάσχα», ανέφερε την Τετάρτη ο αρθρογράφος της Daily Mail, Ρίτσαρντ Έντεν.

Οι πηγές είπαν στον Eden ότι η έξοδος τους ήταν «πολύ χαμηλών τόνων, χωρίς μεγάλες φανφάρες».

«Δεν υπήρχε κανένα σημάδι της Κάθριν, η οποία νοσηλεύεται για μια άγνωστη μορφή καρκίνου», πρόσθεσε.

Κάρολ ΜίντλετονΣύμφωνα με το Έντεν , η Κάρολ και ο σύζυγός της, Μάικλ Μίντλετον, μένουν με την κόρη τους και τον Ουίλιαμ στο κτήμα τους Anmer Hall στο Norfolk από το Πάσχα, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Πιθανότατα βοηθούν στη φροντίδα των τριών παιδιών της βασιλικής οικογένειας, καθώς η Κάρολ κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποτρέψει την κόρη της από το «άγχος», σύμφωνα με το Us Weekly.

Εκτός από τη βοήθεια στην Κέιτ – η οποία αποκάλυψε τη διάγνωσή της τον περασμένο μήνα – η Κάρολ φέρεται να προσπαθεί επίσης να «θωρακίσει» τη μαμά τριών παιδιών από τα οικονομικά της ζητήματα.

Κάθριν και Κάρολ ΜίντλετονΗ Κάρολ και ο Μάικλ φέρεται να χρωστούν πάνω από 329.000 δολάρια σε χρέη που δεν μπόρεσαν να ξεπληρώσουν από τότε που η επιχείρησή τους, The Party Pieces Company, μπήκε στη διοίκηση πέρυσι, όπως ανέφεραν οι Times UK στις 4 Απριλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε αρχικά χρέη άνω των 3,16 εκατομμυρίων δολαρίων όταν η επιχείρησή τους κατέρρευσε τον Ιούνιο του 2023.

«Το Party Pieces έχει καταρρεύσει και είναι καταστροφικό για την οικογένεια, αλλά η Κάρολ θα ανησυχεί περισσότερο για την ευημερία της Κέιτ αυτή τη στιγμή», είπε ο βασιλικός σχολιαστής Afua Hagan στο Us Weekly την περασμένη εβδομάδα.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζεράρ Πικέ: «Είμαι μαριονέτα της Κλάρα Κία και μου διαλέγει τα ρούχα μου»

HerNews ka

Kendall Jenner – Hailey Bieber: Τις σταμάτησε η τροχαία και εκείνες…. γελούσαν

HerNews ka

Tupac Shakur: Ο κατηγορούμενος που συνελήφθη για τη δολοφονία του πριν από 27 χρόνια

HerNews ka