HerNews.gr
Ζώδια

Αποκαλύφθηκαν 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν δισεκατομμυριούχοι

Το Small Business Blog  ανέλυσε τις ημερομηνίες γέννησης των κορυφαίων δισεκατομμυριούχων του κόσμου, διαπιστώνοντας ότι το ένα τρίτο μοιράζεται μόνο τρία ζώδια: Ζυγός, Ιχθείς και Ταύρος.

Δεν είναι μόνο αυτό το κοινό τους, προς έκπληξη το 88% των δισεκατομμυριούχων είναι άνδρες, το 65% είναι λευκοί και το 90% είναι 50 ετών και άνω.

Για παράδειγμα, ο ιδρυτής της Amazon και Αιγόκερος Τζεφ Μπέζος (με περιουσία 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων) εκθρόνισε πρόσφατα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla και Καρκίνο, Έλον Μασκ (198 δισεκατομμύρια δολάρια) ως τον πλουσιότερο άνθρωπο στη Γη.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν το ζώδιο σας ευθυγραμμίζεται με το 1%.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Νέα Υόρκη - 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ο σχεδιαστής Ralph Lauren περπατά στην πασαρέλα για την επίδειξη του Ralph Lauren κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης Φεβρουαρίου 2017 στο κατάστημα συλλογής Ralph Lauren στις 15 Φεβρουαρίου 2017 στη Νέα Υόρκη. (Φωτογραφία Desiree Navarro/WireImage)Οι Ζυγοί αποτελούν το 12% των δισεκατομμυριούχων στον κόσμο. Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη και αντιπροσωπευόμενοι από τη θεϊκή ζυγαριά της Δικαιοσύνης, οι Ζυγοί έχουν έντονη αίσθηση αισθητικής και αδυναμία σε πράγματα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά.

Επιδέξιοι και κοινωνικοί ορειβάτες, αξιοποιούν το καλό τους γούστο για ανοδική κινητικότητα και προσκλήσεις σε κοινωνικούς κύκλους ελίτ. Οι Ζυγοί είναι υπέροχοι στον φωτισμό περιβάλλοντος, στα κοκτέιλ και στο να πείθουν άλλους ανθρώπους να τους δώσουν χρήματα. Οι αξιοσημείωτοι δισεκατομμυριούχοι του Ζυγού περιλαμβάνουν τον Ralph Lauren.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο επικεφαλής του κορυφαίου ομίλου πολυτελείας στον κόσμο LVMH Bernard Arnault εκφωνεί μια ομιλία κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μετά την ονομασία της LVMH ως τελικός χορηγός premium των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, στο Παρίσι στις 24 Ιουλίου 2023. Ο όμιλος LVMH ανακοίνωσε στις 24 Ιουλίου 2023, ότι ήταν το έκτο premium συνεργάτης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, επιτρέποντας στην επιτροπή να επιτύχει σχεδόν τον στόχο της για συνεργασίες ύψους 1,24 δισεκατομμυρίων ευρώ. (Φωτογραφία JULIEN DE ROSA / AFP) (Φωτογραφία JULIEN DE ROSA/AFP μέσω Getty Images) FRANCE-LUXURY-LVMH-OLY-2024Οι Ιχθύες αποτελούν το 11% των δισεκατομμυριούχων στον κόσμο. Ονειροπόλα μέχρι τέλους και όσο διαισθητικοί μπορεί να είναι, γεννήθηκαν για να πουλήσουν τη φαντασία και την πονηρή υπόσχεση της απόδρασης.

Η περίπτωση (του ποτού) είναι ο Bernard Arnault — ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας ειδών πολυτελείας στον κόσμο, με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει Moët & Chandon, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Belvedere και Hennessy. 

Άλλοι δισεκατομμυριούχοι των Ιχθύων περιλαμβάνουν τον συνιδρυτή της Nike Phil Knight και τον Rupert Murdoch.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

DICK GEPHARDT, πρώην εκπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών, σε ακρόαση της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Γερουσίας στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Φωτογραφία: Mark Zuckerberg Αναφ.: SPL10746742 310124 ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Εικόνα από: Michael Brochstein/ZUMA Press Wire / SplashNews.com Splash News and Pictures ΗΠΑ: 310-525-5808 Η.Β.: 020 8126, No. Χωρίς δικαιώματα, χωρίς δικαιώματα στο Βέλγιο, χωρίς δικαιώματα στην Κίνα, χωρίς δικαιώματα στην Τσεχία, χωρίς δικαιώματα στη Φινλανδία, χωρίς δικαιώματα στη Γαλλία, χωρίς δικαιώματα στην Ουγγαρία, χωρίς δικαιώματα στην Ιαπωνία, χωρίς δικαιώματα στο Μεξικό, χωρίς δικαιώματα στην Ολλανδία, χωρίς δικαιώματα στη Νορβηγία, χωρίς δικαιώματα στο Περού, χωρίς δικαιώματα στην Πορτογαλία, Χωρίς δικαιώματα στη Σλοβενία, χωρίς δικαιώματα στη Σουηδία, χωρίς δικαιώματα στην Ταϊβάν, χωρίς δικαιώματα στο Ηνωμένο Βασίλειο Mark Zuckerberg σε ακρόαση της δικαστικής επιτροπής της Γερουσίας - 31 Ιανουαρίου 2024Τα ζώδια του Ταύρου αποτελούν το 10% των δισεκατομμυριούχων στον κόσμο και ως το ζώδιο που κυβερνά τον δεύτερο οίκο του πλούτου και της αξίας, διαπρέπουν.

Οι ταύροι λατρεύουν τα φανταχτερά πράγματα και κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν. Είναι ένα επίμονο και αδίστακτο μείγμα αυτοκυριαρχίας, ευθύτητας και κτητικότητας. Σε είδος και στη βάση τους ζουν σύμφωνα με το δόγμα «το δικό μου και περισσότερο» και «τα πολλά δεν είναι ποτέ αρκετά».

Στόχος τους είναι η σταθερότητα με κάθε κόστος και η άνεση χωρίς παραχωρήσεις.

Παραδείγματα δισεκατομμυριούχων ταύρων είναι ο συνιδρυτής/CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο James Dyson, ο David Koch και η κληρονόμος της Altana/μέτοχος/φιλάνθρωπος/η πλουσιότερη γυναίκα στη Γερμανία Susanne Klatten.

Ανάδρομος Ερμής 2024: Πως να παραμείνετε θετικοί και παραγωγικοί κατά τη διάρκειά του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 18 έως 24 Ιουλίου

Her News

Ποια ζώδια μισούν το κουτσομπολιό;

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News