HerNews.gr
Beauty

And Just Like That: Αυτό είναι το αγαπημένο lipgloss της Sarah Jessica Parker

Οι πρωταγωνίστριες του “And Just Like That” έχουν προκαλέσει συζητήσεις με την εμφάνισή τους από τις πρώτες backstage φωτογραφίες.

just like that

Είτε τα ασημένια μαλλιά τους σας ενθουσιάζουν είτε όχι, η παρέα του “Sex and the City” είναι μια πηγή έμπνευσης για στυλ και ομορφιά, δημιουργώντας πάντα συζητήσεις.

Οι θαυμαστές της σειράς ανακάλυψαν γρήγορα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς στα backstage του “And Just Like That”, όπως η γαλλική ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιεί η Sarah Jessica Parker εδώ και 10 χρόνια και το κρεμώδες ρουζ που χαρίζει τη χαρακτηριστική λάμψη. Ωστόσο, το πραγματικό αστέρι ομορφιάς φαίνεται να είναι ένα γαλλικό lip gloss.

And Just Like That: Αυτό είναι το αγαπημένο lipgloss της Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker είναι γνωστή για την προτίμησή της σε πολυτελή προϊόντα ομορφιάς, με πολλές backstage φωτογραφίες να δείχνουν εκείνη και την head makeup artist, Berman Laurence, να χρησιμοποιούν το Dior Addict Stellar Gloss, πιθανότατα στην απόχρωση 533 Princess, στα χείλη τους.

Το best-selling lip gloss του γαλλικού οίκου συνδυάζει την εκτυφλωτική λάμψη με την άνεση ενός lip balm. Χαρίζει αστραφτερή λάμψη και ζουμερό αποτέλεσμα στα χείλη, ενώ περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως το έλαιο cranberry και η αλόη, για προσφορά 24ωρης ενυδάτωσης, θρέψη και λείανση.

Κυκλοφορεί σε μια ποικιλία αποχρώσεων, από διακριτικά nude και ζωηρά ροζ μέχρι έντονα κόκκινα και φλογερά κοραλί. Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δηλώνει ότι:

“Συνδυάζοντας μια απόχρωση κραγιόν με ένα ή περισσότερα gloss, κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της look, με το χρώμα και τη λάμψη που επιθυμεί”.

And Just Like That: Αυτό είναι το αγαπημένο lipgloss της Sarah Jessica Parker

 

Νεότερα Άρθρα

7+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη ρουτίνα ομορφιάς της Marilyn Monroe

HerNews ka

Lily James: Έκανε το πιο chic manicure που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

HerNewskl

Waffle hair: H τάση που ανυπομονούμε ήδη να δοκιμάσουμε την άνοιξη του 2024

HerNewskl