HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Δημιούργησε αναμφίβολα το «μακιγιάζ της άνοιξης» & πρέπει να το αντιγράψουμε

Η Ariana Grande είναι η βασίλισσα της δοκιμής νέων εμφανίσεων και η τελευταία της στιγμή ομορφιάς της μπορεί να είναι η πιο όμορφη μέχρι τώρα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της άνοιξης, η σταρ διοχέτευσε τον χαρακτήρα της, την Glinda the Good Witch, μέσα από ροζ χνουδωτά φορέματα στο κόκκινο χαλί.

Ενώ ήταν στο Cinemacon για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας, αναμενόταν ότι η εμφάνιση της Ariana Grande θα έπαιρνε στοιχεία από τον χαρακτήρα της, και το έκανε. Η τραγουδίστρια πήρε στα σοβαρά τον ρόλο της και μεταμορφώθηκε σε ροζ λουλούδι με φόρεμα Oscar de la Renta και ένα εξίσου εντυπωσιακό και ανοιξιάτικο beauty look.

Με το στυλ της Mimi Cuttrell , η Ariana Grande έμοιαζε με νεράιδα με ένα ροζ στράπλες φόρεμα που έμοιαζε με ανθισμένο λουλούδι. Συνδύασε το φόρεμα με απλές λευκές γόβες Jimmy Choo, σκουλαρίκια και ένα εντυπωσιακό beauty look που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Για αρχή, η Ariana Grande έπιασε τα μαλλιά της σε έναν κομψό κότσο που αναδείκνυε το μοναδικό χρυσαφένιο χρώμα των μαλλιών της. Ο κότσος «clean girl» της πρόσθεσε μια κομψή πινελιά στη συνολική εμφάνιση που είναι απροσδόκητα η τέλεια έμπνευση για το φεστιβάλ.

Δουλεύοντας με τον καλλιτέχνη μακιγιάζ Michael Anthony , διατήρησε τη βάση της ματ με highliter στη μύτη και τα μάγουλά της με ένα ελαφρύ ροζ ρουζ στα ζυγωματικά της. Το δροσερό καφέ cat eye liner της και η απαλή ροζ σκιά ματιών της συναντήθηκαν με έντονες βλεφαρίδες και “σταγόνες δροσιάς” από στρας σε κάθε μάτι. Η τελευταία πινελιά; Αστραφτερά, γυαλιστερά ροζ χείλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MICHAEL ANTHONY (@manthony783)

Ariana Grande: Υιοθέτησε την τάση του graphic liner

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Χατζηπαντελή: Υιοθέτησε την τάση του blunt bob

HerNewskl

Vanessa Hudgens: Έκανε το πιο αυστηρό hair look στο Met Gala 2023

HerNewskl

Μυστικά για ένα λαμπερό δέρμα

Her News