HerNews.gr
Μόδα

Αυτά τα animal prints θα κυριαρχήσουν στα μαγιό φέτος το καλοκαίρι

Φέτος, τα μαγιό θα έχουν “τατουάζ” με animal prints, όπως snake prints, λεοπάρδαλης ή ζέβρας. Μια πραγματική τάση, τα prints έχουν καταλάβει τις γκαρνταρόμπες μας το 2024 για να ανατρέψουν τις σιλουέτες μας και θα συνεχίσουν να κάνουν ιδιαίτερες τις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν.

Στις 7 Απριλίου, η Kim Kardashian έδωσε τον τόνο με ένα μπικίνι διακοσμημένο με ένα snake print. Παρακάτω, μια αναδρομή στις εμφανίσεις των διασήμων και μια επιλογή από μερικά μοντέλα μαγιό που θα μας εμπνεύσουν.

Με snake print

Εμφανισμένο κατά τη διάρκεια των επιδείξεων μόδας άνοιξη-καλοκαίρι 2024, το τύπωμα python επιστρέφει στην γκαρνταρόμπα μας και θα το βρείτε σε όλες τις παραλίες αυτό το καλοκαίρι. Πρόσφατα, η Kim Kardashian επέλεξε τη δυτική τάση , φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο ασορτί με μαγιό με στάμπα πύθωνα. Μια τάση που υιοθέτησε και η αδερφή της, Khloé Kardashian , η οποία φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό με το ίδιο μοτίβο. Από την πλευρά της, η Kaia Gerber φόρεσε το μπικίνι python σε κίτρινες αποχρώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Λεοπάρ

Το λεοπάρ, το fashion print του 2024 , θα κυριαρχήσει και στα μαγιό μας την καλοκαιρινή σεζόν. Η Bella Hadid επιλέγει αυτό το στυλ με φούστα σε αποχρώσεις της άμμου, κόκκινο καπέλο πλεκτό και αλυσίδα κοιλιάς, ενώ Ζιζέλ το προτιμά σε ψηλόμεση εκδοχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Η Bella Hadid στο Μαϊάμι στις 13 Νοεμβρίου 2021.

Ζεβρέ

Το ζεβρέ print θα συνεχίσει να κυριαρχεί στην γκαρνταρόμπα μας αυτό το καλοκαίρι. Η Hailey Bieber αποκάλυψε με απλότητα το ζεβρέ μαγιό, μια τάση που υιοθέτησε και η Giorgia Tordini σε μια ψηλόμεση εναλλακτική, με λευκό καπέλο.

 

Τάσεις σε μπικίνι & μαγιό: Ποια θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε το πιο chic παντελόνι για τα ανοιξιάτικα office looks!

HerNewskl

Doja Cat: Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της για την επίδειξη μόδας του Schiaparelli απαιτούσε 5 ώρες προετοιμασίας!

HerNews ka

Τα πιο ωραία βραχιόλια ποδιού για το καλοκαίρι

Her News