HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Timothée Chalamet

Η Kylie Jenner απέφυγε μια ερώτηση για τον Timothée Chalamet εν μέσω εικασιών ότι χώρισαν.

Η ιδρυτής της Khy αρνήθηκε να απαντήσει στο εάν η νέα της εποχή του “clean girl”  -που αποτελείται από πιο κοντά νύχια, λιγότερο μακιγιάζ και ουδέτερα ρούχα – επηρεάστηκε από τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια του προφίλ της στους New York Times που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

«Δεν ξέρω πώς νιώθω γι’ αυτό», είπε ενώ ασχολήθηκε αμήχανα με τις σημειώσεις της. «Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικά πράγματα».Kylie Jenner Η Kylie Jenner είπε επίσης ότι δεν έχει δώσει σημασία στις εικασίες των θαυμαστών στα social media σχετικά με την επιρροή του Chalamet στο ντύσιμό της, καθώς επικεντρώνεται αποκλειστικά στα σχόλια που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις της.

Τα τελευταία χρόνια, η σταρ των «Kardashians» άλλαξε την εμφάνισή της καθώς από μια έφηβη έγινε μαμά δύο παιδιών.

Ως έφηβη με επιτυχία στο Tumblr, αναγνώρισε τον εαυτό της ως King Kylie το 2010 για να ταιριάξει με την προσωπικότητά της με πράσινες, τιρκουάζ και ροζ περούκες σε συνδυασμό με έντονα ρούχα.

Παρά την εξελισσόμενη αίσθηση της μόδας, η σταρ του reality είπε  πέρυσι στο περιοδικό WSJ ότι η King Kylie είναι «αυτή που είμαι στον πυρήνα μου».

Τον Ιανουάριο, φαινόταν ότι ένιωσε νοσταλγία για την παλιά της εμφάνιση, καθώς πόζαρε με μια ροζ περούκα και μοιράστηκε τη φωτογραφία στα social media, αφήνοντας τους θαυμαστές σε φρενίτιδα.Kylie JennerΠιο πρόσφατα, η δραστηριότητα της Jenner στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πυροδότησε διχασμένες φήμες. Αφού μοιράστηκε ένα TikTok της πρωινής της ρουτίνας – χωρίς τον Chalamet πουθενά ορατό – οι θαυμαστές πήγαν στο Reddit για να πουν ότι το νέο της βίντεο ήταν πιθανώς μια «μαλακή έναρξη» του υποτιθέμενου χωρισμού της με τον ηθοποιό.

Η Kylie Jenner και ο Chalamet, που πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο την περασμένη άνοιξη , δεν έχουν εμφανιστεί μαζί από τις Χρυσές Σφαίρες του 2024, στις 7 Ιανουαρίου.

Πριν από τον Chalamet, η Jenner ήταν ρομαντικά συνδεδεμένη με τον πρώην φίλο της, Travis Scott, με τον οποίο έχει την εξάχρονη κόρη, Stormi, και τον δίχρονο γιο, Aire.

Η Kylie Jenner & ο Travis Scott πουλούν την πολυτελή έπαυλή τους 18 εκατ. δολαρίων (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Λανσάρει με τον σύζυγό της Travis Barker δική τους σειρά ευεξίας

HerNews ka

Άλεκ Μπάλντουιν: Άγριος καυγάς με γυναίκα ακτιβίστρια – Της έσπασε το κινητό

HerNews ka

Meghan Fox: Η εξομολόγηση που έκανε για την αποβολή που είχε

HerNewskl