HerNews.gr
Διασκέδαση

Αθήνα: 3 μαγαζιά με πανέμορφους κήπους

Μιας και η πίεση της πόλης δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε και να απολαύσουμε την γαλήνη της επαρχίας, μερικοί επιχειρηματίες σκέφτηκαν να μας βρούν την λύση. Στην Αθήνα, λοιπόν, βρίσκονται κάποια μαγαζιά που κρύβουν μέσα πανέμορφους κήπους που σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο τις σκοτούρες. 

Το καλοκαίρι έρχεται αλλά εμείς μπορούμε μέχρι τότε να επισκεφτούμε με την παρέα μας έναν από τους παρακάτω κήπους που θα σας προτείνουμε. Τα ακόλουθα μαγαζιά δεν προσφέρουν μόνο αισθητική στον εξωτερικό τους χωρό αλλά σε αυτά μπορείς να πιείς πρωτότυπα κοκτέιλ, καλής ποιότητας καφέ και εξαιρετικές γεύσεις σε φαγητά και γλυκά. Ότι τραβάει η όρεξη! 

Noah

Μια αίσθηση άνοιξης μέσα στην Αθήνα προσφέρει το Noah, ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου!

Natu

Στην Κηφισιά, ένας από τους πιο δροσερούς κήπους στην Αθήνα. Η κουζίνα έχει την υπογραφή του γνωστού σεφ, Δημήτρη Σκαρμούτσου για αυτό και η γραστρονομική απόλαυση σε συνδιασμό με την γαλήνη που γεννούν τα φυσικά στοιχειά του χώρου θα σας εκπλήξουν! 

Piu Verde

Ένα καταπράσινο μαγαζί εντός του Αλσους Παπάγου θυμίζει έναν παράδεισο μέσα στην Αθήνα. Νιώθεις ότι είσαι στην εξοχή καθώς το πρασίνο είναι απέραντο, και οι λίμνες μαζί με τα συντριβάνια συντελούν ένα ήρεμο τοπίο, ιδανικό για έναν Κυριακάτικο καφέ ή ένα απολαυστικό δείπνο. 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Αναβάλλεται η σημερινή της εμφάνιση στη Μύκονο – Αλλάζει τοποθεσία η συναυλία στη Θεσσαλονίκη

HerNews ka

Σινεμά: 3 νέες και ιδιαίτερες ταινίες που παίζουν τώρα

Her News b

Σαββατοκύριακο σε lockdown: Έχω χάσει το μέτρημα..

Her News b